Arama sonuçları: *

1. S

Ekran donuyor ve ses çıkartıyor

Herkese selam, 7800x3d 7800xt B650 ds3h 32 ram Yukarıda belirttiğim sistemi kullanıyorum. Oyunlarda her zaman yapmasa da bazen alt tab yaptığım zaman tekrar görüntü gelirken ekran bir anda donuyor ve bir süre sonra dıt dıt dıt diye 3 defa kulaklıktan ses geliyor tekrar düzeliyor. Bu...
  2. S

Oyun Esnasında Aşağı Atıyor

Herkese selam Windows 11 kullanıyorum ve oynadığım oyun sırasında bir uyarı sesi duyarak oyunu 10 dakikada bir aşağı atıyor. FPS oyun oynadığım için bana sürekli sorun yaratıyor. Problem nerde olabilir acaba?
  3. S

Monitörde donma ve takılma oluyor

Selam, 7800x3d 7800xt 16x2 cl30 6000mhz 850w rampage bronze kullanıyorum. Bir monitör 165 hz 2k diğeri 1920x1080 165hz ikisini aynı anda açtığım da ve 2. Ekranda bir video izlediğimde 400fps bile alsam oyunlarda takılma oluyor hatta bazen 2. Ekran görüntüsü gidip gidip geliyor ve şöyle garip...
  4. S

Mavi Ekran Raid Denetleyicisi Ünlem

Merhaba, A650M H Windows 10 kullanıyorum. Raid denetleyicisi aygıt yöneticisinde ünlem gözüküyor. Ne yapabilirim?
  5. S

Mavi Ekran BIOS ID check error hatası

Selam, Gigabyte A620M H anakart kullanıyorum. Bios güncellemesi yapmak istediğimde id check error hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Geri