Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyordu anakarta yanmış olabilir...
  2. metekr2828

İtopya hazır sistemim garanti kapsamına girer mi?

Merhaba itopyadan 2 hafta önce hazır sistem aldım ve psu patladı bozuldu ve garantiye servise göndermek istiyorum ama kasayı değiştirdim sorun olur mu garantiyi girer mi benim suçum yok dandinik psuyu seçtiğimden patladı bende yeni fsp psu aldım onu göndersem takarlar mı ben taktım ama kasada...
  3. metekr2828

Bilgisayar nasıl çalışıcak şalter atması

Merhaba arkadaşlar dün akşam pc kapalıydı ve fişe takılıydı bi anda şalter attı ve sonra bilgisayarı fişe taktığımda herhangi bir tepki vermedi noldu acaba psu mu patladı yani yoksa bi yöntemle çalışır mı kısa devre yaptıysa Kasa GameBooster GB-GR021BB 650W 80+ Bronze USB 3.0 Mesh Gaming Siyah...
  4. metekr2828

Monitörün ayarları nasıl olmalı?

Merhaba Arkadaşlar bende msi g2412 var ama bu ayarları yapamadım görüntü net değil sizce nasıl olmalı ekran ayarları
  5. metekr2828

Deep cool matrexx rgb kabloları nereye takılıcak?

merhaba arkadaşlar ben kasanın diğer tüm kablolarının montajını yaptım ama bu arkadaki main yazan rgb kablolarını yapamadım çok karışık kasayı fişe takıyorum çalışmıyor anakartım gigabyte orayada kablo takmam gerek mi youtubeden baktım anlamadım yardımcı olun bana Kasa...
  6. metekr2828

Matrexx 50 rgb kurulumunu yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar ben matrexx 50 kasa aldım anakartı bağladım anakarta tüm kabloları vs bağladım ama rgb kablolarını yapamadım kasayı fişe takıyorum tepki yok yardımcı olur musunu ?
  7. metekr2828

Kasadaki bu kablo çıkmıyor ?

Merhaba kasadaki bu kablo çıkmıyor çekiyorum çok sert nasıl çıkıcak acaba?
Top Bottom