Arama sonuçları: *

1. T

Valorant aniden oyunun donması

valorant oynarken pc bi anda dondu ve ekran kartı reseti falanda attırmadı hiç bir şey yaptırmadı fps dede sorunum yoktu 300lerde falandı bu neden olur
  2. T

Valorant oynarken aniden donma sorunu

Valorant oynarken aniden dondu ve hiçbir tepki vermedi reset atmak zorunda kaldım. Bu sorun 20 maçta bir oluyor. FPS değerlerimde sıkıntı yokken oluyor FPS 300'lerdeyken oluyor. Ekran kartı ve işlemciyi stres testine soktum hiçbir sıkıntı yok SSD de de sıkıntı yok. Valorant'la alakalı olabilir...
  3. T

SSD NASIL SIFIRLANIR

Merhabalar Laptobumda 240gblik bir ssd var ama içindeki windows bozuk bende laptobu kullanmadığımdan dolayı ssd yi sıfırlayıp masaüstü bilgisayarıma takayım dedim masaüstünde zaten m2 ssd var ama bu m2 değil ben bunu bilgisayarıma takıcam fakat onun içindeki bozuk windowslamı açar ve nasıl...
  4. T

Yeni aldığım fan çok sesli çalışıyor

Bilgisayarıma bir tane daha hava çıkışı sağlaması için fan aldım ama power supplye bağlı olduğu için tam güç çalışıyor anakartta tek bir giriş var ve oda diğer egzoz fanına bağlı ama kaç watt çektiğini bilmiyorum ben bunların ikisinide aynı yere bağlamak istiyorum bir splitter aracılığıyla yeni...
  5. T

Bilgisayarım hicbir oyunda darboğaz yapmazken fivemde yapıyor

Merhaba sistemim gtx 1650 i3-13100F 16 gb ram ve m2 ssd var sistem hiç bir oyunda darboğaz yapmazken fivem de yapıyor sunucuyu yükledim kurdum oynarken kasma yok fakat kasadan hızlı bir fan sesi geliyor büyük ihtimalle işlemcinin sesi işlemcim ekran kartımı besleyecek bi kart ve zaten gta 5 de...
  6. T

Monitörüm sistemime göre çok eski

Gta 5 oynuyodum oyundaki grafik ayarlarım sistemin önerdiği ayarlardı ve yüksekdeydi hepsi monitorüm 1440x900 ama ben oyunu 1920x1080 deydi vsync açıkdaydı kapattım fps artınca görüntüde kırılmalar vs. Onu geri açtım görüntüyü biraz daha yükselteyim dedim köşelerde falan yırtıklar vardı msaa...
  7. T

Ekran kartımla İşlemcinin performansı

Ekran kartım asus phoneix gtx 1650 işlemcimde i3 13100F valorantta 300 400 fps alıyorum sistemi ince hesapdan hazır sistem olarak aldım ekran kartım biraz eski fakat güzel performansı var ama monitörum 1440x900 ve eski bi monitör sizce ekran kartıma göre kaç çözünürlüklü bir monitır almam lazım...
Geri