Arama sonuçları: *

1. E

4070 ti tam fps vermiyor

Gta 5 oynuyorum grafik ayarlarının hepsini yükseğe çektim 165 fps alamıyorum sıcaklık düşük ama fps tam alamıyorum büyük ihtimalle %100 kullandığı için bir de işlemci termal macununu yeni değiştim thermal grizzly krynout sürdüm sıcaklık değerleri bana yüksek geldi cpu olarak sizce normal mi ?
  2. E

Discorda Girince Ses Gelmiyor.

Kulaklık ilk bağlandığında ayarlarda müzik bağlandı diyor. Discordaki arkadaşlarımın sesi ve oyun sesi geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığında ise ses ve müzik bağlandı olarak gösteriyor ve discorda hem arkadaşiların sesi geliyo hem de mikrofon sesi gidiyor ama dc...
  3. E

Usbyi 2.0 a mı takmalıyım 3.0 a mı

Arkadaşlar klavyem asus rog stix scope rx. Klavye içinde bluetooth 2.0 bağlantılı yazıyor ben de daha hızlı olduğu için altında ss yazan 3.0 lık usb ye takmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. 3.0 a takmam sorun çıkartır mı
  4. E

Benchmarkta ekran kartı performansı düşük dedi

Arkadaşlar benchmarkta gösterdiği gibi potansiyelinin altında yazıyordu ben de msi afterburnerden clock kısmından mhz +0 +0 dı ben de mhz değerlerini 200 ve 400 mhz artırdım ardından tekrar test yaptığımda iyi değer verdi sizce yaptığımda sıkıntı var mı yok mu ? Ayrıca bir oyunda önceden 80...
Geri