Arama sonuçları: *

1. volki24

Bilgisayar Youtube'da gezerken bile donuyor ?

Arkadaşlar imzadaki pcye sahibim ama donma ve takılmalar oluyor anlamış değilim yeni format attım oyunu bırak youtubeda videoyu tam ekran yap dedikten 8 saniye sonra tam ekran oluyor sebebi ne olabilir kafayı yicem ? Örnek video bırakıyorum yardımcı olur musunuz lütfen ? Video
  2. volki24

Monitörde Dalgalanma gibi Drop giriyor

https://streamable.com/3wqxv0 Arkadaşlar monitorümde videosunu yukarı koydum 1. saniyede böyle drop girip çıkıyor sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim ?
  3. volki24

Gigabyte z77m-d3h Anakart Ölü Bios Kurtarma

Arkadaşlar merhaba şöyle bi problemim var teknikten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Anakarta güç verdikten sonra 2 defa fanlar açılıp kapandıktan sonra bios ekranı geliyor (herhangi f9-f12 tuşu çalışmıyor defalarca denedim) Sonrasında 2.fotoğrafta olan ekran gelip kapanıyor.Sonra...
  4. volki24

İki farklı usb bellek birbirini görmüyor

2 adet usb belleğim var birisi usb 3.0 birisi usb 2.0 ayrı ayrı bilgisayara takınca okuyup yazmalarında sıkıntı yok ancak birlikte takınca böyle bir çevrimdışı hatası alıyorum çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  5. volki24

Lenovo G570 Ekran Kartı Driver

Arkadaşlar elimde lenovo g570 laptop var ne yaptıysam ekran kartı driverini yükleyemedim. Dxdiag da bile ekran kartı görünmüyor yok yazıyor.Win7 yükledim Win10 yükledim olmadı .Önerisi olan var mı ne yapmam lazım biostan kapadım açtım yine olmadı bildiğin laptop harici ekran kartını görmüyor...
  6. volki24

Lenovo G570 Açılmama Sorunu

Arkadaşlar merhaba elimde lenovo g570 var içini temizlemek için söktüm ve işlemci ve fanı temizleyip macunları yeniledim aynı zamanda ekran menteşeleri gevşemiş onları yapmaya çalıştım ancak tekrar geri topladım pc açılmıyor ne sarjda ne prizde hiçbir şekilde güç gelmiyor neyden olabilir...
  7. volki24

Windows 7.1 Ses Açma

Rampage Confort modelini kullanıyorum kendi yazılımı üzerinde 7.1 sesi açtım ve windowstan uzamsal sesi de aktif ettim. Şimdi driver kapalı olsa da bu buton aktif sürekli kalıcak mı ? İkinci olarak windowstan ayrı olarak 7.1 sesi aktif etmem gerekiyor mu ?
  8. volki24

Disk takmaya çalışıyorum ama güç kablosunu bulamıyorum

Arkadşlar Da4 sahibi olarak kasama elimdeki ssdmi bağlamak istiyorum sata kablosunu anakart kutusundan çıkartıp anakart ile disk üstüne bağladım ancak power kablosunu göremedim bulamadım yardımcı olur musunuz beceremedim açıkcası powerdan gelen renkli kablo ssdye uymuyor ve arkada ssd yuvası...
Top Bottom