Arama sonuçları: *

1. K

Zoom ve diğer uygulamalarda ekran kararması

Bilgisayarda Zoom açık değilken bir problem yok ama Zoomdan bir görüşmeye katıldığımda bir kaç saniye siyah ekran anlık normal ekran gözüküyor sürekli böyle tekrar ediyor. Ayrıca Spotify şarkı durdurma gibi kısayolları kullanınca ekran yine kararıyor bir kaç saniyeliğine sol üstte spotify şarkı...
  2. K

OCCT testi problemli mi?

Arkadaşımın dediğine göre OCCT testi istatistikleri yanlış gösteriyormuş. Doğru mu?
  3. K

Ekran Kartım Fazla Isınıyor

Arkadaşlar az önce watch dogs indirdim oyunu oynuyorum 81-82 derece fazla değil mi? Ekran kartım Gigabyte 1660 super
  4. K

3 Aydır Pc kullanıyorum Yapmam gereken bir test falan var mı?

Arkadaşlar pc mi alalı 3 ay oldu ama test falan yapmadım tek 1 ay önce 30 dk OCCT yaptım
  5. K

bölünen hard disk nasıl birleştirilir?

Hard diski bilgisayara taktım ve 4'e bölünmüştü. Bunu nasıl tek bir parça haline getirebilirim?
  6. K

Apex Legends 'microsoft vc redist package steam' hatası

Apex Legends microsoft vc redist package steam hatası nasıl çözülüyor bilen var mı?
  7. K

OCCT testi ne kadar yapmalıyım?

bilgisayarı alalı 2 ay oldu oyunlar oynadım vs. occt testini ne kadar süre yapmalıyım hiç yapmadım?
  8. K

b450m s2h ve spec delta rgb kontrol edemiyorum

arkadaşlar anakarttan kontrol edebilmem için herhangi ekstra bir şey almam gerekiyor galiba bu aparat nedir şu işimi görürü mü? https://www.incehesap.com/argb-to-rgb-fan-kontrolcu-fiyati-44690/
  9. K

Hafif işlemci darbaoğazı mı var?

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım Ekran kartı 1660super İşlemci ryzen 5 3500x Valorant ta işlemci kendini %70-80 civarında kullanırken ekran kartı %40 kullanıyor bir problem çıkar mı?
  10. K

nereden windows anahtarı alabilirim?

windows anahtarı almak istiyorum nerden alabilirm
  11. K

Jack girişli kulaklığı hem mic hem kulaklık olarak kullanmak

Arkadaşlar jak girişi olan bir kulaklığın var bilgisayarda hem mikrofon hem kulaklık olarak nasıl kullanabilirim
  12. K

Delta rgb renkleri ayarlama

Anakart b450m s2h Arkadaşlar nasıl ayarlıcam yardım edin.
  13. K

Kablolama için destek lazım

Arkadaşlar pc topladım koblalamaya yardım lazım lütfen yardım edicek olanlar yazsın
  14. K

Windows 10 kurmay yardım edicek

Arkadaşlar Windows 10 nasıl kurulur yardım lazım
  15. K

15 metre ethernet kablosu

Arkadaşlar 25 metre ethernet kablosu önerir misiniz?
  16. K

Arkadaşlar itopya fatura göndermedi

Arkadaşlar itopyadan alışveriş yaptım fatura gelmedi ulaşamıyorum napmam lazım mailden ulaşamadım.
  17. K

Display port kablosu önerisi

Arkadaşlar displayport kablosu da olmazsa olmaz bir şey var mıdır? Yani güç kaynağında 80+ gibi ve bir display port kablosu önerir misiniz?
  18. K

Displayport ile ilgili İlginç bir soru

Arkadaşlar genel olarak bilgisayar toplamayı biliyorum ama kablolama veya kobloları çok bilmiyorum size sistemi yazıyorum bana displayport kablosu lazım bu ürünlerin içinden çıkıyo mu çıkıyo mu? Gigabyte 1660 super B450m S2H 2×8 3200MHz ram Ryzen 5 3500x Corsair spec delta rgb +650w Asus...
Geri