Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ DP Sinyal Yok Hatası!

Dostlar merhaba, bilgisayarı açtığımda sürekli değil de bazen dp sinyal yok diyor monitörü düğmesinden kapatıp tekrar açıyorum sonra düzeliyor ekran geliyor. Bunun sebebi nedir? Bir de pc ilk açtığımda cpu ve dram ışığı yanıyor 2-3 saniye sonra sönüyor. Bununla bir alakası var mıdır? 1742052131...
  2. B

Çözüldü✓ Kasadan gelen garip ses?

Bu tiz ses neyden kaynakı olabilir? Cs'ye girince bu ses geliyor. Menüde veya oyun yüklenirken değil oyun başlayınca geliyor. Alt tab atıyorum ses gidiyor tekrar cs ye giriyorum tekrar geliyor. Nedir bu ses? 1741804379 Dosya yüklenmemiş...
  3. B

İnternet direkt gelmiyor!

Bilgisayarı ilk açtığımda bazen internet direkt gelmiyor kablolu bağlantı yok gözüküyor 3-5 saniye sonra geliyor ama hiçbir yere girmiyor var gözüküyor ama yok. Birkaç kere yeniden başlatınca düzeliyor. Arkadaşın evinde benim kasayı denedik direkt internet geliyor. Ethernet kablosundan kaynaklı...
  4. B

PUBG görüntü bulanıklaştı!!

PUBG de görüntü bir anda bulanıklaştı. Ultra ayarlara alıyorum yine bulanık gözüküyor. İlerdeki ağaçlar falan evler çok bulanık. Normalde böyle değildi bir anda bozuldu görüntü. Sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı?
Geri