Arama sonuçları: *

1. kkxnmbrr

Bilgisayar Saatim 9 Saniye Geri Kalıyor

Merhaba, bilgisayarımın saati ne yaparsam yapayım 9sn geriden geliyor saati senkronize ettiğimde normale dönüyor fakat bir süre sonra aynı durumu yaşıyorum, internette ki her çözümü uyguladım fakat değişmiyor, acaba normal bir durum mu onu da bilmiyorum biri beni aydinlatirsa sevinirim.
  2. kkxnmbrr

Bilgisayarımda ki saat sorunu !

Merhaba, benim bilgisayarım her zaman olmasa da açtığımda saati 3 saat geri sarmış olarak gösteriyor bios pilinden kaynaklanacağını düşünerek yeni pil aldım taktım ama işe yaramadı, Tarih/saat ayarla kısmından eşitle yapmak zorunda kalıyorum sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  3. kkxnmbrr

Voltaj regülatörünün bilgisayarda kullanımı..

Merhabalar, ben bilgisayarımı düşük/yüksek voltajdan korumak için baysallar'ın kombi voltaj regülatörünü alsam bilgisayarıma giden elektriği düzenlemesi adına, bilgisayarım için sağlıklı olur mu ? bunu yapan arkadaşlar var mı ? ups al demeyin bütcem bu kadar yeterli ve sadece akımı düzeltmek...
  4. kkxnmbrr

Viko 2'Li Topraklı Fiş-Priz Hakkında !

Merhabalar, benim bilgisayarımı bağladığım duvarımda ki prizim topraksız olduğu için gidip başlıkta belirtmiş olduğum fiş-priz i aldım. Fakat şöyle bir durum dikkatimi çekti, prizin 1 tarafı topraklı enerji sağlarken diğer kısmı topraksız çalışıyor bu durum normal mi ? Bilgili arkadaşlar...
  5. kkxnmbrr

Bilgisayarı açarken/kapatırken çıkarttığı ses..

Bilgisayarımı açıp kapatırken daha önce karşılaşmadığım bir ses çıkartıyor ses fanlardan gelmiyor video olarak atamayacağım için facebook linki bırakıyorum tıklayıp bakarsanız sevinirim yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  6. kkxnmbrr

Gamepower Luna 7.1 Headset

Gamepower Luna kullanıp cızırtı sorunu yaşayan var mı ?
  7. kkxnmbrr

Bilgisayarımdan arada sırada gelen tuhaf ses..

Arkadaşlar sesi açıklayamayacağım için videoya aldım, fakat forum'a video yüklemek kapalı olduğu için paylaşamıyorum sorunumdan anlayan arkadaşlar ' https://www.facebook.com/arabulsamet ' facebook adresime gelip herkese açık olan son videoyu dinleyip sorunumu çözmeme yardımcı olabilirmisiniz ?
Geri