Arama sonuçları: *

1. M

Win 11 ekran donma sorunu

Ekranım donuyor mouse hareket ettirebiliyorum ama ne sekmeler kapanıyor ne görev yöneticisi acılıyor hiç bişey algılamıyor win 11 23h2 kullanıyorum ne yapabilirim
  2. M

Monitörde beyaz nokta

Ekranımda etrafında siyah şerit var sol üstteki yerinde beyaz bi nokta var bu neydem kaynaklı neden olustu bilgisi olan var mı
  3. M

Gta V gpu cpu normal mi

Gta 5 ayarlar geneş olarak very highda msaa x4 te filtrening x16 da gpu yüzde 60ı geçmiyor şuan yüzde 48 lerde cpu yüzde 46 larda fps 144 normal midir acaba
  4. M

EKRAN KARTI İŞİĞİNİ NERDEN DEĞİŞTİREBİLİRM

Zotac 4060 twin edge ekran kartım var zotac gaming yazısının rengini nasıl ayarlayabilirim bilgisi olan var mı ?
  5. M

Windows böyle kurulur mu ?

Yeni aldıgım sisteme bu vidoeyla kurabilirmiyimflaih belleksiz bir şekilde olur mu dersiniiz ???
  6. M

EKRAN KARTI TAKMAMA YARDIM ACİL

Vatandan sistem aldım geldi açtım fakat ekran kartı takılı değil anakart kutusundan vida vs ve 2 tane kablo cıktı ne yapmam lazım yardım edebilirmisiniz lütfen
  7. M

Windows güncelleme hatası

Win 10home kullanıyorum windop updateda güncelleme vardı 22h2 güncelemesi olması lazım 2 3 kere denedim ancak hep aynı hata oluyor ve güncellenmeden geri acılıyor güncelleniyor gibi oluyor ancak sonra güncelleştirmeler geri alınıyor yazıyor ekranda ne yapabilirim
  8. M

Notebookumu temizlemek istiyorum

Arkadaşlar notebokum var yaklaşık 3 yıldır kullaniyorum ve artık baya ısınıyor işlemci boşta kendisi masaüstünde bile 15 20dk fursa 90 a çıkıyor ben kendim temizleyerek bi nebze olsun hafifletemezmiyim iilemci hızımı düşükte kullaniyorum ama o halde çok ısınıyor servise yollarsam tüm her şey...
Geri