Arama sonuçları: *

1. Hayata Fransiz

Sistemimi ne kadara satmalıyım sizce

bir süredir keyif alamadığım için sistemimi satmaya karar verdim her bir parçanın kutusu ve faturası mevcut işlemci: amd ryzen 5 5600 (stok soğutuculu) anakart: asus tuf gaming b450m II plus ekran kartı: asus dual rtx3060 (12gb) ram: 32gb ssd: 500gb hdd:2tb
  2. Hayata Fransiz

Bazı oyunlarda anlık siyah ekran gidip gelme sorunu

Arkadaşlar her oyun için geçerli değil bir takım oyunlarda bu sorun ile karşılaşıyorum sorunun ne olduğunu bi türlü çözemedim. öyle çok üst düzey oyunlarda değil bunlar bir tanesi warband mesela ekran devamlı siyah olup olup duruyor. şuanda bir tane simulator oyunu oynamaya başlamışken arayüzü...
  3. Hayata Fransiz

Ram yükseltmesi ile ilgili bir sorun

Selamlar arkadaşlar hayırlı geceler. Şuan bilgisayarımda 16GB ram takılı bi 16GB ram daha aldım lakin bir sorunla karşılaşıyorum; Anakart Asus Tuf Gaming B450M II anakartı 4 slot var, 2 slotunda ramler takılı diğer 2 slotu boş oraya takıyorum, bilgisayar açılışta display port no signal hatası...
  4. Hayata Fransiz

No Signal hatası alıyorum

Ekran uyku modundan uyanmıyor Kasa açık Fanlar dönüyor Ekran kartı ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor Klavyeye Mouse basıyorum etkileşim yok, Şuana kadar sadece dün gece yaptı aynısını kapattım yattım, bugün sabah açılmadı aynı hata, ramleri sök tak yaptım kablo bağlantılarını vs. hepsini...
  5. Hayata Fransiz

Ekranımda oluşan karelenmeler.

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceleriniz olsun. Uzatmadan sorunumu anlatacağım Ekranımda, genellikle video izlerken ama ara sıra oluşan karelenmeler mevcut. Sorunun ne ile ilgili olduğunu bilmiyorum daha önce driverlerle ilgili olabilir diye bir yazı okumuştum ekran kartı driverlerini zaten...
Geri