Arama sonuçları: *

1. V

Display hatası/ renk bozulması

Sizce bu hatayı neden yaşıyor olabilirim? Pcde farklı herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Başka oyunlardada yaşanan bir durum yok. Sadece bu oyuna özel alt+tabdan döndüğümde arada yaşadığım bir hata. Oyunda başka yaşayan görmedim. Fullscreende ve normal çözünürlük 2 olmasına rağmen...
  2. V

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

Öncelikle fruit party sağolsun. Toplaması yaklaşık 2 ay sürdü. Şuan için fpsler çok güzel, Cod warzone oyununda 2K sabit 240fps ile oynayabiliyorum. İşlemci: Ryzen 7 7800x3D (düşük voltaj kullanıyorum fps yeterli olduğu ve ısıyı 70 sınırında tutuyor) Ekran : 7900 GRE Anakart: MSİ x670E...
  3. V

Yeni gelen ekran kartını takmak

Arkadaşlar merhaba, b450m h ryzen 5500 sistemimde takılı olan gtx970 yerine yeni bilgisayarın parçaları tamamlanana kadar 7900 GRE ekran kartını sisteme takıp çalıştırsam sorun yaşar mıyım? zararı olur mu sisteme. Dar boğaz tabii ki olur ama işlemci ve diğer parçaları beklerken denemek...
  4. V

Çözüldü✓ Sistem güç problemleri PSU bağlayınca sistem kapanıyor.

Merhaba Yeni toplamış olduğum sistemin ekran kartı kablolarını sonradan aldım. İlk topladığımda sistemi çalıştırdığım zaman güç geliyor ve rgbler fanlar stabil çalışıyordu. Psu nun yanında 3x8 pin gelmediği için amazondan sipariş vermek durumunda kaldım. Psuda 2x8 pin vardı Şimdi ekran kartı...
Top Bottom