Arama sonuçları: *

1. C

DDR5 Sistem her şey Yavaş Açılıyor

Arkadaşlar merhaba 1 ay önce ddr5 sisteme geçtim fps değerlerinde ve benchmarklarda hiçbir sorun yok.Fakat oyunların açılma hızı olsun windowsun kapanma süresi olsun bana laglı gibi geliyor.W11 kullanıyorum sebebi bu olabilir mi ? (her şey ssdde kurulu) Parçalar: GPU:RX6750 xt CPU:Ryzen 5 7600...
  2. C

Yeni sistemde LoL'de alt tab atıp geri açınca fps 18'e sabitliyor.

Arkadaşlar merhaba ryzen 7600 ve rx6750 xt ikilisini kullanıyorum.Yukarıda da belirttiğim gibi LoL'de alt tab atıp geri açınca fps 18'e sabitliyor ve oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor.Başta bu problemin 7600'ün kendi ekran kartından olabileceğini düşünerek devre dışı bıraktım fakat sıkıntı devam...
  3. C

Anakartta DRAM ve CPU ledi yanıyor.

Arkadaşlar merhaba.Dün sistemimi ddr5 e yükselttim kasa gayet normal bir şekilde çalıştı ama sabah kasayı açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmedi.Sistemde her şey çalışıyor fanların ışıklar vs. Fakat anakarta baktığımda CPU ve DRAM ışıklarının yandığını gördüm. Denediğim şeyler: Ramleri silgi...
  4. C

Rx 6750xt Ryzen 5600 cs2 düşük fps

Arkadaşlar merhaba cs2 de 6750xt ve ryzen 5600 ikilisi ile beraber performans sorunu yaşıyorum.Durum şu arkadaşımda 3050 ile 5600 var onunla fpslerimizi aynı ayar ve çözünürlükte karşılaştırdığımızda o 300-400 arası değerler alırken ben 150-250 arasında değerler alıyorum ve tek sorun bu da değil...
Geri