Arama sonuçları: *

1. K

Bilgisayarim kac tl eder ful garantili ilk sahibi

R5 5600 kutulu fanlı A520 asrock Xfx rx6600 Hikvision 2x8 16 GB Ram 512 GB m2 ssd Kasa deepcool 550w İlk sahibiyim 5 aylık cihaz 1 buçuk yıl garantili Bütün parçalar 0 alındı ve fatura da var her şey var Kac TL eder
  2. K

Kasam kaç TL eder R5 5600

Arkadaşlar sistemim ful kutulu ful garantili kendim aldım alalı fazla süre olmadı 5 ay felan oldu R5 5600 A520 hws anakart asrock marka 16gb 3200 Luk ram var 512 lik M2 ssd var Kasa deepcool 4 fanli power de 550 lik olmasinlazim Ekran kartında rx6600 xfx var Deepcool le520 sivi sogutma var...
  3. K

Bios guncelleme acil yardim

Mrb lenovo v130 15igm eski cihazıma bios update yapıcam exe olarak indirdim çalıştırdım cmd açıldı birşeyler yazdı kaldım böyle ne yapayım
  4. K

Klavye harfleri yapıştırma ariyorum

Mrb klavyenin bazı tuslarinda sorun var ve düzgün görünmesi için harflerin olduğu yapiskanlar arıyorum lenovo laptop için şekilli felan birşeyler varmi
  5. K

Rx6600 oyunda görüntüde bozulma yapti

Rdr2 last of us parrt1 oynuyorum sniper ghost varıyor indirdim ultra ayara alınca görüntü bozuldu dün oynadigim efsane görüntü kalitesinde bugün oynuyamiyorum bir şey kendi kendine görüntüyü düşürüyor nedir bu sistemim 1 haftalık süper kalitede oynuyordum bir anda düştü nedense
  6. K

Yeni kasa aldım AMD ilk yapacağım işlemler ne olmali

Evet ilk yapacağım işlemler nedir neleri kurmam lazım
Top Bottom