Arama sonuçları: *

1. Y

Şu anki işlemci sorunlarına İntel İ5 13400f dahil mi?

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere 13 ve 14. nesil işlemcilerde genellikle K serilerinde yüksek voltaj ve kararsızlık sorunları var. Abdullah abinin videolarında i7 ve i9 lardaki sorundan bahsetmiş .Pc Hocası'da aynı şekilde. Acaba i5'te sorun diğer serilere nazaran daha az olduğu için mi...
  2. Y

Bilgisayarım hiç yapmadığı yavaşlık ve kasmalar yapıyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle ön bilgi vereyim İntel İ5 13400F (13. nesil) ,ekran kartım ise Gigabyte 4060 Ti. Ortalama 1 hafta önce assetto corsa trafik modunu youtube dan şu videoyu izleyerek indirmeye çalışırken (genellikle sharemods tan kuruyor dosyaları) Srp Shibura Traffic : --...
  3. Y

İntel İ5 13400f, Rtx 4060 ti 8 gb sistemde valorant 350-380 fpslerde

Arkadaşlar merhaba.Valorant ta 350 civarı fps değerleri tabi ki de az değil ama 13. Nesil bir işlemciye göre neden bu kadar az performans veriyor? Grafik ayarlarım en yüksekte ama valorant bir işlemci oyunu(biraz da olsa grafiğin etkisi olabilir tabii ki). Ancak bir arkadaşım 4080, amd ryzen 7500x...
  4. Y

İtopyadan aldığım PC ye monitörden ekran gelmiyor

VGA ve tüm güç kaynağını bağladım ancak kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor?Ekran kartı 6+2 pin acaba yanlış takmış olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  5. Y

İTOPYADAN ALDIĞIM SİSTEM WİNDOWS İLE GELİYOR MU?

Arkadaşlar İtopyadan hazır sistem aldım 3bin TL veremedim sırf Windows için,sistem gelince deneme sürümü falan oluyor mu,yoksa nasıl halledebilirim?
  6. Y

İTOPYADAN ALACAĞIM PCYE 3000 LİRAYA WİNDOWS ALMAM ŞART MI?

Arkadaşlar merhaba.İtopyadan 30kya 4070li sistem alacağım ama 3 bin liraya windows alma seçeneği var,almazsam free dos geliyor muhtemelen.Eski laptopum windows 10 home dan ,11 home'a yükselttim acaba bu laptoptan işletim sistemi paylaşma fln var mı?Windows key falan varmış tam bilmiyorum,flasha...
Geri