Arama sonuçları: *

1. Joelandkiddo

Excalibur g870 oyun açmıyor?

Gayet memnunum ama oyunlardayken önce FPS düşüyor sonra herhangi bir hata verip atıyor yada donuyor sıcaklık 75-80 arası sıcaklık problem olmasa bile oluyor bunu çözemedim Windows 11
  2. Joelandkiddo

Valorant oynarken ekran kartı driver ı çöküyor!!!

Evet yazdığım gibi önüme adam çıkıyor maçın en kritik yerinde EKRAN KARTI DRİVER I ÇÖKTÜ hatası alıyorum pc donuyor sinirden bilgisayarı yumrukluyorum bu neden oluyor oyunlamı alakalı yoksa benim bilgisayarımlamı? yardımcı olabilek olanlar yazarsa çok sevinirim yıllardır bilgisayar hayali kurdum...
  3. Joelandkiddo

Çözüldü✓ EXCALİBUR BİLGİSAYARIM YERE DÜŞTÜ!!

Öncelikle merhaba ben bu gece masamdan elime alıp başka bir yere koymak için Casper Excalibur G870 bilgisayarımı yere düşürdüm ancak çalışır vaziyette ve yaklaşık 1 metre veya fazlasından yere ince bir halının üzerine düştü bir an eyvah gitti bilgisayar dedim ama çalıştı etrafına baktım bir şey...
  4. Joelandkiddo

Çözüldü✓ akım korumalı priz önerisi

bende tunçmatik var 2-3 yıldır kullanıyorum sorunsuz tv için kullanıyorum excalibur g870 için alacağım normal çoğaltıcı 3 lü priz var az önce bilgisayarımın fişini taktım tutuyordum takarken hem elektirik çarptı hemde bilgisayarımın ekranının yarısı siyah oldu bir anda ama düzeldi alabileceğim...
Top Bottom