Arama sonuçları: *

1. D3re

Walpaper engine short cut???

walpaper enginde bir arka plan buldum ama muzik değiştirme butonları için komut istiyo. Spotify üzerinden çalıyorum müziği nasıl bir komut yazmam lazım.
  2. D3re

NVİDİA Denetim masası açılmıyor

Denetim masasını açmaya çalışıyorum ama direk açıldığı gibi kapanoyor herşeyi denedim olmadı sıfırladım ayarlardan sonra 3d ayarların yönetilmesine tıklayınca kapanıyor Yardım edin
  3. D3re

Bu pc nekadar eder sizce

EKRAN KARTI Zotac rtx dual fan 3070 kutusu yok İŞLEMCİ İ5 12400f ANAKART Gigabyte h610m h v2 Micro atx Aynası Yok RAM G skills ddr4 3200mhz 16x2 32gb SSD MLD m500 ultra gen4 1tb SIVI SOĞUTUCU Nzxt kraken 120mm ARGB KONTROLCÜ Snt Energy Ar-01 KASA Msi mag micro atx M100A PSU Enermax 700w
  4. D3re

Oyun oynarken siyah erkan veriyor

Chain together oynuyorum ekran karı 80 81 derecede geziyor bir anda siyah ekran veriyor 3070 zotac çift fan yardım edin her şey güncel ama olmadı
  5. D3re

Bilgisayarın sağlıklı olduğunu nasıl anlarım

bilgisayarda gereksiz dosyalar, çalışmayan error veren yada sorunu olan tam olmayan herhangi bir şey olup olmadığını nasıl anlarım
  6. D3re

Hangi driver bu ACİL

ACPI\VEN_INTC&DEV_1070 ACPI\INTC1070 *INTC1070 ACPI\VEN_INTC&DEV_1056 ACPI\INTC1056 *INTC1056 BU İKİSİNDE ÜNLEM VAR AMA DRİVERLARINI BULAMADIM
  7. D3re

Gereken tüm driverlar yardım

Rtx 3070 İ5 12400f Gigabyte h610m h v2 Bu donanımlar için driver kurmam gerek ama yardım edermisiniz driver linkleri atarak
  8. D3re

Windows, driver kurulumu

Windows ve driver kurulumu da zorluk yaşıyorum, birden fazla windows kurulum yöntemi var hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum, ve rtx 3070, i5 12400f, gigabyte h610m h v2 anakrtı için driver kurucaktım ama kafa karışıklığı yaşadım yarıdm edebilirseniz sevinirim.
  9. D3re

SIVI SOĞUTMA MONTAJI

Ben şimdi pc topladım ama gigabayte h610m v2 anakartına NZXT kraken 120mm soğutucusunun rgb kablosunu bağlayamadım, anakarta led_c bölümü var ama takamadım, kabloya dönüştürücümü takmam lazım. Yardım edin lütfen ilk ve tek pcim güzel olsun diye çok uğraşıyorum.
Geri