Arama sonuçları: *

1. S

Ankara pc laptop bakim onerisi

selam arkadaslar tanidik saglam yer var mi ankarada pcmi ve laptopuma bakim yaptircam amcun falan degisme isleri
  2. S

Ryzen 7800x3d duraan halde isinmasi

Merhaba arkadaslar islemcim bu aralar cok isiniyor, 2 yillik pc bakim yapmadim tabi daha ryzen 7800x3d ve 4070ti var ama the alst of us 2 2k ultra ayarlarda islemcim 87 ortalama ekran kartimda 71 ortlama sicakliga sahip oluyor, kasamda cok kucuk ondan da emin olamadim deepcool cc560 kasamda ne...
  3. S

Yuksek ekran karti ve islemci degeri

Arkadaslar last of us 2 de 2k full ayarlar boyle bir deger aliyorum daha onceden yuzde yuz cok kulanmiyordu ve 85 max goruyordum ne yapmam lazim ekran karti da cok sicak calisiyor. Islemci: 7800x3d Ekran karti: 4070ti Sogutucu: [H3 id='Thermalright+Assassin+120+SE']Thermalright Assassin 120 SE[/H3]
  4. S

uyku moduna alinca kapanma

bilgisayari alali 2 ay falan oldu kendim tiopladim utku moduna bastigim an bilgisayar uyku modunda 1 sn kalip sonra tamamen kapaniyor cozumunu bile var mi
  5. S

pcden gelen bip sesi

bilgisayardan bip sesi geliyor ctrl ve baska tuslara ayni anda basinca yapiskan tuslar mi bu ne anlamadim nasil duzeltirim
  6. S

bilgisayara goruntu basta gelmeme

mehaba arkadaslar pc topladim 2 ay oldu 2 aydirda kulaniytorum guzel sekilde ama garip bir sorun var pcdee power tusuna bastigimda asla acilmiyor 2 kere falan denk geldim acildi tekte ekran gelmiyor monitore sonra restart tusuna basincada normal birseymis gibi aciliyor kisacasi pcyi acarken...
  7. S

Ankarada bilgisayar tamircisi onerisi

Merhaba yeni PC topladim 3 parcasini vatandan aldim gecenlerde bilgisayarin ehrseyi gincel ve driverlari inik ama PC'yi acarken tekte acilmiyor sistem calistigi halde ekran gelmiyor illaki reset atmam lazim oluyor sonra da ekran geliyor. Ondan sonra bir de PC 15 dk ayrilinca once uyku moduna...
  8. S

ekran karti tutucusuz ne kadar dayanir

ekran karti tutucumu kaybettim 4070ti icin geri siparis ettim ekran kartina zarar gelir mi 1 2 gun icin matxk anakarta
  9. S

restart atmadan ekran acilmiyor

selam yeni pc topladim bilgisayarimda ekran gelmiyor power tusuna basinca pc calissada illaha restart atmam gerekiyor buna bir cozum onerirmisiniz ekrankartini cikarip islemcinin kartiyla acinca tekte acildi sorun ekran kartimi bilemeidm
  10. S

oyun oynarken goruntu bozulmasi

merhabalar elden ring oynarken yada herhangi bir oyun mouseu hareket edince goruntu kayiyor cok bariz sekilde n epyammam lazim 4070ti ekran kartim
  11. S

arkadaslar bir el atarmisiniz caresiz kaldim

selam arkadaslar yeni pc topladim gecenlerde bilgisayarin ehrseyi gincel ve driverlari inik ama pcyi acarken tekte acilmiyor illaha reset atmam lazim oluyor sonrada tekta aciliyor. Ondan sonra birde pc 15 dk ayrilinca once uyku moduna aliyor normal pcler gibi sonrada tamamen kapaniyor pc acikken...
  12. S

pc uytku modudan sonra kapanma ve tekte acilmama

selam arkadaslar yeni pc topladim gecenlerde bilgisayarin ehrseyi gincel ve driverlari inik ama pcyi acarken tekte acilmiyor illaha reset atmam lazim oluyor sonrada tekta aciliyor. Ondan sonra birde pc 15 dk ayrilinca once uyku moduna aliyor normal pcler gibi sonrada tamamen kapaniyor pc acikken...
  13. S

lutfen yardimci olurmusunuz pcyi yeni topladim

14. S

pc acilip kapanmasi hakkinda yardım

15. S

bilgisayar kapanmasi ve tekte acilmama

selam arkadaslar yeni pc topladim gecenlerde bilgisayarin ehrseyi gincel ve driverlari inik ama pcyi acarken tekte acilmiyor illaha reset atmam lazim oluyor sonrada tekta aciliyor. Ondan sonra birde pc 15 dk ayrilinca once uyku moduna aliyor normal pcler gibi sonrada tamamen kapaniyor pc...
Geri