Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Hard Diskim aşırı yavaş çalışıyor

Eski laptopumda bulunan disk aşırı yavaş çalışıyor. Bir çok kez format atmama rağmen sonuç alamadım. Win 8.1, Win10, Win11'i denedim ve şuan da Win11 kurulu. Ya disk %100 oluyor ya da donup kalıyor. Low Level Format gibi bir yönteme başvurmalı mıyım, başka yapabileceğim bir şey var mı? Normalde...
  2. Peganeo

Teslim En İyileştirme sürekli açılıyor

Sürekli kendi kendine açılıyor kapatmama rağmen. Ping çıkartıyor ve işlem hızını düşüyor. Kaspersky ile tarama yapsam da virüs çıkmıyor. Tamamen kapatmaya çalışıyorum erişim engellendi diyor. Büyük ihtimal virüs barındırıyor bilgisayar, nasıl çözebilirim?
  3. Peganeo

Oyun oynarken ya kapanıyor(oyun) yada pc donup kalıyor

Güçlü oyunlarda genellikle oluyor bir süre sonra bilgisayar donup kalıyor ya kendi otomatik yeniden başlıyor bu durum için işlemcinin frekansını biraz düşürüp UV yaptım tam sorun çözüldü derken oyun hiç bir şekilde crash vermeden tak diye kapanıyor sanki alt+f4 çekmişim gibi. Sizce neden...
  4. Peganeo

Re-Size BAR açmama rağmen MSI Center'da kapalı olarak gözüküyor

B450-A PRO MAX anakartım var r5 3400g işlemcim var, AMD ve anakartım bunu destekliyor. Bios'dan etkinleştirmeme rağmen MSI Center'da kapalı olarak gözüküyor sorun nerede olabilir veya MSI Center doğruyu göstermiyor mu? (Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim...
  5. Peganeo

Flash belleğimi bilgisayar göstermiyor

Taktığım zaman ses geliyor ama D: olarak göremiyorum Burada gözüküyor ama Medya Yok olarak gözüküyor. Ne yapabilirim?
  6. Peganeo

mavi ekran yedim Minidump dosyasını inceler misiniz?

https://www.mediafire.com/file/yxz2j70syuopn3x/ha.rar/file Video izlerken tak diye kernel_security_check_failure mavi ekran yedim.
  7. Peganeo

Düşük çözünürlülük ekrana sığdırmıyor

Apex Legends oynuyorum monitörüm 75Hz 16:9 da sadece 1080p 75Hz oluyor diğerleri hep 60 da kalıyor 4:3 ve 5:3 yapıyorum ama ekrana sığmıyor küçücük ekranın ortasında kalıyor nasıl çözebilirim? Ekran Kartı: Vega 11
  8. Peganeo

Bir süreliğine tüm frekanslar düşüyor

5-10 saniyeliğine bir anda bu şekilde düşüyor ne yapabilirim? r5 3400g 4.1GHz Vega 11 1600MHz B450-A PRO MAX 16gb dual channel ram cl16 3400MHz(oc)
  9. Peganeo

Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor

Macun yenilemek için bilgisayarı söktüm ve macunları yeniledim. Bilgisayarı kurdum ve tuşa basınca açılıyor(ışık yanıyor) bir kere kapanıp açılıyor ve boş boş çalışıyor. Bios pili çıkarıp taktım gine fayda etmedi. Sizce problem nedir? 1608044448 Ram yerini değiştirdim çözüldü.
  10. Peganeo

İşlemci fanından uğultu sesleri geliyor

Bilgisayarımdan sürekli uğultu sesi geliyor dedim psu kalitesiz ondan dolayı olabilir mi ama yok ondan değilmiş. İşlemci fanım 1850 2200 RPM arasında çok fazla uğultu sesi çıkartıyor ve sinirimi aşırı derecede bozuyor bunun bir çözümü var mı? Fanım bu ama kırmızı ışıkları yok. Wraith Spire
  11. Peganeo

Flash Bellek RAW olmuş ne yapabilirim?

Hiç bir biçimlendirme programı işe yaramadı. Tavsiyeniz nedir?
  12. Peganeo

AMD ReLive nasıl kullanabilirim?

AMD ReLive denen bir özellik varmış sanırsam oyunda video çekip bir kesit yapıp gif bile oluşturabiliyormuş bu özelliği nasıl kullanabilirim ayarlarda bulamadım? AMD'nin kendi videosundan almış olduğum bir görüntü.
  13. Peganeo

AMD Hardware H.264 Codec aşırı yüklenme

Ne ayar yaparsam yapayım bu codec'i kullanamıyorum. (h.265 içinde geçerli) Bu codec üzerinden video çekmeye çalışıyorum fakat OBS'de aşırı yüklenme oluyor, Bandicam hiç çekmiyor, D3Dgear crash veriyor. Nasıl çözebilirim? Sistemim 16 gb 3200 ram r5 3400g vega 11.
  14. Peganeo

PC donuyor ve hiçbir şey yapılmıyor

Bazen oyun oynarken pc bir anda donup kalıyor hiç bir işlem yapılmıyor mecburen power tuşuna basılı tutup kapatıyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim?
  15. Peganeo

Bilgisayarım 3 saniye calışıp kapanıyor

Bilgisayarın düğmesine basıyorum 3-4 saniye fanlar dönüyor sonra kapanıyor ne yapabilirim?
  16. Peganeo

Çözüldü✓ Video izlerken kare atlama oluyor

Normalde 4k 60fps video izleyebiliyordum ama dünden beri 1080p 60fps de bile kare atlamalar oluyor dona dona ilerliyor bu sorunu nasıl çözebilirim? (Sistem özelliklerim imzamda bulunuyor)
  17. Peganeo

Video çekerken ciddi FPS düşüşü

Selamlar, ihtiyacım olduğundan video çekiyorum fakat video çekerken ciddi derecede fps düşüşü oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Video çekmediğim zaman(60-70 arası fps): Video çekerken(SS aldığımdan donunca ekran kartı frekansı düşüyor aldırış etmeyin): Video çekme programım D3DGear
  18. Peganeo

Çözüldü✓ Overclock sonrası bilgisayar siyah ekranda kalıyor

CPU 4GHz de çalışıyordu dedim yükselteyim 4.15 yaptım ramide Auto ya aldım kaydet çık yaptım ve bilgisayar artık açılmıyor Fanlar dönüyor işlemcimin fanı dönüyor fakat ekran gelmiyor biosa bile girmem için hiç bir tepki gelmiyor ne yapmam gerek??
  19. Peganeo

GPU voltaj 1.45'de sürekli çalışıyor

Bu şekilde gösteriyor. Undervolting yapabilirmiyim? GPU: Vega 11
  20. Peganeo

CPU voltajı düşürmeme rağmen yüksek gösteriyor

1.25 voltaja ayarlamama rağmen bu şekilde gösteriyor. Yük altındada aynı şekilde. Sebebi nedir? Başka yapmam gereken bir şey var mı? Motherboard: MSI B450M-A PRO MAX CPU: R5 3400G
Geri