Arama sonuçları: *

1. C

her oyunda aşırı fazla fps drop

az önce lole girdim oynanmayacak derecede drop vardı msi afterburner değerleri de bu şekilde XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67XLKWFDV 160 BitGDDR6 10 GB Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming ASRock A620M-HDV/M.2 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart AMD Ryzen...
  2. C

rx 6700 için en iyi driver nedir

rx 6700 kullanıyorum oyunlarda ciddi bir drop var stabil bir driver öneriniz var mı
  3. C

windows defender gercek zamanlı koruma acılmıyor

steamden aldıgım far cry 5 icin turkce yama indirmistim kurmak icin windows defenderı kapatmak gerekiyordu kapatıp kurmustum ve klasik trojan uyarıları falan vermisti sorun su ki oyunu bitirdim ve turkce yamayı kaldırdım 1 tane olan uyarı 4 tane olmus ve windows defender gercek zamanlı korumayı...
  4. C

FPS yüksek olmasına rağmen ciddi drop

arkadaslar merhaba sistemim rx 6700 ryzen 5 7500f bu ikili arasında darbogaz mı var? hikaye oyunlarında (god of war, ac...) fps epey yüksek olmasına rağmen sürekli drop giriyor ve oyunun akıcılığı kalmıyor ekran kartına yük bindirmek için grafikleri en yükseğe alıp denedim aynı grafikleri biraz...
  5. C

asrock anakart windows kurma

arkadaslar merhaba asrock a620m-hdv m.2 anakartım var windowsu flasha yükledim şu an bios menüsündeyim ama kurulumu nerden yapacağımı anlayamadım internette de bunun hakkında bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz
Geri