Arama sonuçları: *

1. HouSH

Yeni montajlanan kasa açılmıyor. Yardım

Arkadaşa parça sistem topladık. Herşeyin montajını yaptım ama sisteme güç gelmiyor . Sadece ekran kartının ledi yanıp sönüyor. Bios pilini çıkartmayı denedim ama olmadı. Ytden baktım çıkıntılı yere basınca çıkıyor ama ben bir türlü çıkaramadım. Parçalar aşağıdaki gibi . Sizce sikinti ne...
  2. HouSH

Acilll . Internet kablosu koptu . Yardım.

İnternet kablosunu sert çekince koptu . Zaten yapan kişi de kabloları birbirine sarıp izole bant ile kapamış. Aynısını bende yapacağım ama hangi kabloları sarmam gerek ??? https://hizliresim.com/kxvz5bv
  3. HouSH

Dizüstü bilgisayar kurulumu

bilgisayara format atıp kurulmu yaptım. şuan windows güncelleştirmelerini yapıyorum. msi center üzerinden inecekleri indireceğim. iki tane sorum var ? ilk olarak bios da güncelleme yapacagım . aşağıdaki linkten bios indirip flasha atıcam ama nasıl yapmam lazım ? flash fat olarak mı...
  4. HouSH

FANIN ARGBSİNİN BOZUK OLMA İHTİMALİ ???

Merhabalar , egzoz fanımın rgbsi yoktu ve rgb olan fan sipariş ettim ve montajını yaptığımda fanların çalıştırğını rgbsinin çalışmadığını gördüm. belki taktığım yerde sorun var diye ön fanların argbsi ile yer değiştirdim. Ama gene çalışmadı . tek tek 3 fanın yerine taktım ama hep aynı sonucu...
  5. HouSH

Kablosuz klavye mouse kulaklık takılma sorunu

Merhabalar , Klavye mouse ve kulaklık kablosuz kullandığımda bir sıkıntı olmuyor ama mouse ' u 2k veya 4k yapınca takılmalar oluyor . mouse klavye kulaklik takiliyor hep birlikte. Nedenini bilen varmi ? Msi b650 gaming plus wifi anakart 7700x islemci Win11 Yazılımsal mi yoksa donanımsal...
  6. HouSH

PC HER KAPANDIĞINDA AYARLARI SIFIRLANIYOR !! YARDIM !!

Merhabalar , Dün klavye için driver yüklemiştim . ondan sonra pc kapandığında ayarları gidiyor . örneğin ekran koruyucu sıfırlanıyor . onedrive gidiyor . discord siliniyor . epic games 'den çıkış yapılıyor . diğer online oyunlarımdanda çıkış yapıyor . açılış duvar kağıdı siyah ekran oluyor...
  7. HouSH

Sistem kurulumu yardım !!

Merhabalar, Sistemi yeni başlattım. driverları yüklerken technopattan bakıyordum ama onla benimki farklı . Şimdi amd chipset driver yükledim. diğerlerini de yükleme yapmam lazım mı ? Pc açıldğığında msı center baya bir şey yükledi . Bilen biri yardım edebilirmi ? 1703187423 aygıt...
  8. HouSH

Çözüldü✓ Cpu çok yuksek sicaklik gosteriyor

Kasayı yeni montajladım açınca fanlar çok hızlı dönmeye başladı. Biosda cpu uyarı veriyor. Bütün fanlar calisio. Bilen varmi sebebini . Sıvı soğutucu oturmamış olabilirmi ? Cpu 100 derece gösterio
  9. HouSH

kasa montajı bitmeden son kontrol

Merhabalar, Kasanın parçaları ve kablolamasını bitirdim. Acemi olduğum için araştırarak yaptım. Son olarak ekran kartını takıp çalıştıracağım.Sizde kontrol edebilirmisiniz. (ortadan geçen kabloları düzenleyeceğim laf söylemeyin.) Aklıma takılan birkaç yer var. Yardımlarınızı beklerim ...
  10. HouSH

Kablo montajı için yardım

Merhabalar, Ekran kartı güç kablosu için; Psudan çıkan kablolar ile ekran kartından çıkan kablo var. Hangisini kullanmam lazım. soldaki ve ortadaki psudan çıktı. en sağdaki ekran kartından. Psu:msı 850w ekran kartı : msi 4070ti ventus
Geri