Arama sonuçları: *

1. Ohyti

4070 Furmark Testi sonucu

Selam arkadaşlar 4070'imin sonuçları nasıl ? Odam bayağı sıcak.Hemde alan arkadaşlar buradan karşılaştırabilir
  2. Ohyti

Arkadaşlar windows 11'de bunu nasıl kapatıcam ?

1703519374 Arkadaşlar windows 11'de bunu nasıl kapatıcam yeni geçtim de bazı yerler karıştı
  3. Ohyti

Mavi Ekran Windows 11 key aldım böyle bir şey istedi normal mi ?

Arkadaşlar böyle devam eden bir yönerge yapmamı ıstıyor kodu girdiğimde kullanıyor demişti onun çözümü buymuş sizde de böyle şeyler oldu mu yoksa ben mi kekelendim
  4. Ohyti

Windows 11 bilmem gerekenler ?

Windows 11'e yeni geçtim arkadaşlar bilmem gereken özellikler var mı önerdiğiniz
  5. Ohyti

Mavi Ekran AM5 BIOS: Low Latency Support, XMP/EXPO High Bandwidth Support?

Arkadaşlar bunlar nedir aktif edelim mi ?
  6. Ohyti

Çözüldü✓ Yeni pc aldım koku gelıyor

Arkadaşlar 4070'li bir sistemi yeni aldım hafif böyle nasıl desem teknoloji gibi bir garip koku gelıyor betimlediniz mi :D sorun olur mu anlamadım ilk aldığım için mi
  7. Ohyti

İtopyadan pc aldım ufak çizikler var

Arkadaşlar selam bugun yeni pcimi aldım fakat kasanın içinde ufak bir çizik var ne yapayım kalsın mı söyleyelim mi karar veremedim. Sonuçta "0" diye sattıkları üründe çizik oluyor https://prnt.sc/k6qm7cki1t_h
  8. Ohyti

Pc yeni aldım yardım iyi olur

Arkadaşlar selam yeni bir pc aldım yarın teslim alıcam Özellikle şunu yap dediğiniz şeyler var mı?Genel olarak hakimim fakat bilinmedik şeyler olabilir diye Nvdia kart aldım amd işlemci
  9. Ohyti

Aldığım kasa ve psu nasıl tam anlamadım

Thermaltake Versa T27---- TG 750W 80+ ARGB ---------------------------------------------------------------------- arkadaşlar hazır sistemimde upgrade ederek bundan aldım değiştirme şansım yok sadece kasa ve psu çok mu kötü tam anlamadım yorum yapabilecek var mı...
Geri