Arama sonuçları: *

1. S

DVI-D Dualling sinyal yok hatası

Selamünaleyküm arkadaşlar, VGA tam çözünürlük desteği sunmuyor ve eski diye digital kabloya çekmek istedim bu yüzden DVI-D Dual link kablo aldım, GTX 960 2 GB montir de Philips 21inç falandı sanırım her neyse VGA bağlıyorum sağ tarafda siyahlık var, DVI-D bağlantı yapıyorum Windows masaüstü...
  2. S

İŞLEMCİ 100% KULLANIMA NEDEN ÇIKAR?

Selamınaleyküm dostlar, başlıktan da gördüğünüz üzere işlemci kullanımım anlık olarak %100 oluyor. buda sistemi yavaşlatıyor droplar oluştruyor. dosya gezgininde gezerken droplar takılmalar oluyor. fps oyunu çok sevdiğim TF2 oynuyorum ani işlemci düşüşü oluyor. %20 - 0 a kadar düşüyor. 1...
  3. S

DESTEK YOK 32GB RAM VAR BU NASIL OLUR?

Selamın aleyküm dostlar, 2.elden anakart bakınıyordum garip bir olaya şahit oldum sizlerede göstermek istiyorum bunu. İşlemci: intel core i7 860 = DDR3 1066/1333 | 2 bellek kanal desteği | 1x16, 2x8 16 GB max. ANAKART: Asus P7Q57-M DO = 4x4 = 16 ddr3 max. ram yuvası 4 slot. Görselde...
  4. S

Bilgisayarımda çözemediğim bir Takılmalar Donmalar

Selamın aleyküm arkadaşlar, bilgisayarımda çok ilginç bir yavaşlama var, görev yöneticisinden performans ekranını açıyorum değerlere bakıyorum yani açıkcası bana normalde geliyor, benim sistemimden daha düşük seviyede sistemlere bakıyorum onlarda gayet normal mesela 4gb ram e sahip...
  5. S

SSD OKUMA VE YAZMA VAAD EDİLEN DEĞERLER GÖRMÜYOR

Selamın aleyküm arkadaşlar, Acer Extensa 15 EX215-51G-523 H laptop ım var ve ben buna mld m500 ultra 1tb ssd aldım ve bu ssd nin vaad ettiği okuma ve yazma değeri 3000-4000-7000 felan işte hatırlayamadım yalnız ben hdtuna da ssd için bir tarama yaptım ve bu değerler görünmedi , yani okuma hızı...
  6. S

FREE DOS LAPTOP DRİVER KURULUM

Merhaba arkadaşlar msi thin gf63 12uc laptop aldim freedos şeklinde Windows kurduktan hemen sonra msi web sitesinde sürücü kısmında bulunan bütün sürücüleri kurmakmi gerekiyor yoksa yalnizca ihtiyaca goremi indiriiyor. (Yani güncel olan bütün driver lardan bahsediyorum).
  7. S

PC Oyun ve Masaüstünde Takılma Sorunu Yaşıyorum

Selamın Aleyküm arkadaşlar Masaüstü pc ye sahibim PC temiz w10 kurdum daha önce hdd i3 işlemci kullanıyordum(Takılmalar oluyor hem masaüstünde hem oyunlarda) onların hepsini değiştirdim şimdi ssd kullanıyorum i7 1nesil işlemci kullanıyorum tek değiştirmediğim parça ram DDR3 ram kullanuyorum...
Geri