Arama sonuçları: *

1. T

oyunlarda donma ve atma sorunu

Birkaç gün önce yeni HDD aldım (WD Black) önceden eski hdd ile girince nadiren crash yiyordum ama şimdi her girdiğimde crash yiyorum neden anlamadım. İ3 9100F -GTX 1650 oc - 8GB 2133mhz ram var. Yeni aldığım harddiske kurmak için pc ye format attım ondan olabilir mi yoksa çok saçma diğer...
  2. T

fivem crash sorunu/atma sorunu

Fivemde nedense hep düşüyorum crash yiyorum. Asgard roleplayda oynuyorum neden oluyor? Sistemim; i3 9100f - gtx1650 gaming amp(zotac) - 8gb2133mhz ram - WD Black harddisk
  3. T

v8 error at committing semi space failed

fivem bir anda bu uyarıyı verip atıyor neden oluyor anlamış değilim. Nasıl çözebilirim
  4. T

Microsoft Yazılım Koruması Platformu

Bu uygulama delii gibi cpu kullanıyor. Silsem sıkıntı çıkartır mı onu da bilmiyorum. Eğer silsem sıkıntı çıkar mı ya da nasıl bir yol izleyeyim bu işlemi durdurmak için.
  5. T

Fivem alt tab sorunu

Selam doatlar fivemde oynarken güzel bir rol esnasında mecburen alt tab atmak zorunda kalıyorum. Alt tab atıyorum işimi hallediyorum, sıkıntı bundan sonra başlıyor fiveme dönüyorum simsiyah bir ekranda kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Sistemim de kötü değil i3 9100d 8gb ram gtx 1650oc var fakat...
Top Bottom