Arama sonuçları: *

1. L

Pcime virüs bulasmıs olabilir mi?

İyi geceler az önce bu forumdan yama indirdim megadan ancak setup olarak indirmis fark etmedim ve actım actıktan sonra open jdlk calıstı onu kapatınca setupu silebildim normalde acık oldugu icin silmiyordu her neyse ama open jdlk acık iken yani setupu kurarken anlık cmd acıldı kapandı ve chrome...
  2. L

Voltaj düştüğü icin ekran kartı kullanımı düşer mi?

temmuz ayında aldıgım pcimde bir süredir fps drop problemi yasıyorum bunu detaylı bir sekilde farklı bir konuda anlatmıstım ama bir güncelleme yapmak istedim merak eden varsa o konuma da göz atabilir neyse kısaca sorunum anlık ekran kartı kullanımının düşmesiydi sıcaklıklar gayet normal ekran...
  3. L

Pcimde yazılımsal ya da donanımsal bir sorun olabilir mi?

Selamlar temmuz ayında incehesaptan bir pc satın aldım donanımsal olarak bir problem oldugunu düsünmüyorum ancak yazılımsal olarak tüm güncellemelerim tam oynadıgım cogu oyunda fps drop yiyorum anlık ekran kartı kullanımım kendi kendine düsüyor hic mavi ekran siyah ekran vs ya da herhangi bir...
  4. L

Bilgisayarımda bir sıkıntı olabilir mi?

Merhaba Ghostrunner indirmistim bugün bir gireyim dedim ama girdikten sonra bir anda kasadan garip bir ses geldi ve ekran kartım 68 dereceydi normalde 65ten yukarıya da cıkmazdı neyse sonrasında bu sorun bitti bir anda ses kesildi ve 62 dereceye sabit düstü ama oyunda tutorial kısmında yeni...
  5. L

Sistemim Darboğaz Yapar Mı? Ve Sistemim De Bir Sorun Olabilir Mi?

Merhabalar bugün gow 2018 oynuyordum da 1080p ultra ayarlarda ve dlss balancedda anlık ekran kartı kullanım düsüsleri yasadım ama fps drop olmadı ama anlık %34e kadar kullanım düşüşü gördüm ama bu düşüler nadir oldu sistemi yeni aldım 1 hafta oldu bir sıkıntı olabilir mi? Genel oyunda da...
Geri