Arama sonuçları: *

1. Xiahou0

Laptopumu F Klavyeden Q klavye ye nasıl değiştirebilirim ?

Arkadaşlar herkese merhabalar, bende eski bir Toshiba laptop var böyle 4 5 senelik. Q klavye olarak değilde F klavye oalrak gözüküyor. Laptopun klavyesini değiştirmek için denetim masasına giriyorum. Denetim masasından kontrol ettiğimde sadece "Türkçe" yazısı oluyor başka bir şey çıkmıyor...
  2. Xiahou0

Ram Mhz Değerini Değiştirdikten Sonra Oyunlarda Fps Drop Girmesi!!

merhaba dostlarım, b450m s2h ana kartım var ve sürümü f41miş bu bilgiyi bilmiyordum(3000 mhz yi desteklemiyormuş saçmalığa bakın). Bende biosa girip 2666 mhz olan ram hızını 3000 mhz ye çektim sonra pc de gariplikler oldu siyah ekranlar fanlar çalışmasına rağmen pc nin kapalı olması gibi. Sonra...
  3. Xiahou0

Ekran kartı güncellemesi Sonra Ekranın 3-4 Saniye gidip gelmesi Problemi!!

Merhaba arkadaşlar rx570 li bir sisteme sahibim ve monitörüm acer kg241Q. pc yi aldıktan böyle 7 8 ay sonra ekranım gidip gelmeye başladı 3 4 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor bu. Hemde böyle çok patlamalı ışıklı biranda patlamaların olduğu oyunlarda oluyor fakat fps düşüşü veya fps drop...
  4. Xiahou0

SSD almak mı mantıklı yoksa Laptop değiştirmek mi ?

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. render yaptığım bir eski laptop var, baya kötü 10 -15 dakikalık videoları 1 saatte falan renderlıyorum. Size sorum şu sizce ssd takmak mantıklı mı yoksa yeni bir laptop mu mantıklı ? ssd kurtarır derseniz ssd alacağım yok ssd kurtarmaz...
Top Bottom