Arama sonuçları: *

1. E

Gpu kendi kendine reset atıyor

Sistemim;5600x asus b450mk2 msi a650bn veya 600bn emin değilim Rx5500xt 8gb G25f2 gigabyte monitör 200hz Sistemdeki sorun şu; pc açıkken oyunda masaüstünde fark etmiyor 2-3 saniye siyah ekran veriyor ve normale de dönse kulaklığın mikrofonu dan karşı tarafa cızırtılı ses gidiyor Bazen 1 saat...
  2. E

Valorant durduk yere çöküyor

Selamlar, 2 gündür valorantı açtıktan bi kaç dk sonra pc çöküyor donup hiç bişey hareket etmiyor ekran Valorant ekranında kalıyor, klavye mouse çalışmıyor, işlemci soğutucunun üzerinde ki değerler kayboluyor. Ya uzun basıp ya da reset atarak kapatmam gerekiyor. Bu durum daha önce yoktu ekran...
  3. E

Çözüldü✓ Pc m2 nw görnüyor BİOS

5600x 5500xt 8gb Twinmos 512gb m.2 Asus b450mk2 Psu yeni aldım msi mag a650bn değiştirdiğim zaman açtığımda ssd görmedi Denediklerim 1-bios pilini çıkarttım 2-bios güncelledim şuan 4645 sürüm 3-cpu 8 pin girişi sağlam 4-m.2 sök tak ...Silgi ile ucunu sildim... 5-8x2 ram kullanıyorum sadece...
  4. E

Pc kasasına enerji içeçeği döküldü psu değişimi sıkıntı olurmu

2-3 ay önce kasanın üst havalandırma kısmından enerji içeceği döküldü , psu frisby 500w Monitör g25f2 Rx5500xt 8gb Monitör arada siyah ekran veriyor ve mikrofon bozuluyor Monitör değişimi yapıldı ama sorun devam ediyor Psu yetersiz kaldığını düşünüyorum değişimi yaparsam sorun olurmu
  5. E

Monitör 2 saniye siyah ekran veriyor

Durduk yere 2 saniye siyah ekran veriyor monitör ü garantiye yolladım değişim yaptılar ama yine oluyor (öncekini kadar sık olmuyor) gigabyte g25f2 200hz modeli Psu kasa frisby 600w 5500xt 8gb gpu Önceden 100hz monitör vardı ama sorun yoktu ,monitör ayarlarından olabilirmi
  6. E

Dd5 sistemde mavi ekran hatası

7800x3d ve Rog x870f Lexar ares olarak yeni sistem dizildi ve ilk denemede internet vb hiç bir şeyi görmedi sonradan ayarladık ve driver yüklemesi yaptık çalıştı. Sonrasında bios ayarları yapmaya başladık ve ram leri max mhz değerine çıktığımızda mavi ekran hatası aldık ram leri eski hızına...
  7. E

Çözüldü✓ Pc kasasının üstüne enerjisi içeceği döküdü

Pc yi hemen kapattım Üst havalandırma ızgarasında vb birikmiştir temizledim Ama ekran kartının üst metal kısmı ıslaktı ve psu ya gelmiş üstüne 1.fotogfafta frisby yazan kısımda ıslak lık var
  8. E

Çözüldü✓ Bios da ssd gözükmüyor

5500 den 5600x geçtim buğün geçen hafta bios güncelledikd3n 1-2 gün sonra bios ayarı yapmak için biosa girdim ama ssd gözükmedi 5600x taktım buğün ve ftpm y (sıfırla ) dedim tekrar m2 ssd görmüyor Sağlam taktım 20.30 defa deniyorum ramlari fln Twinmos m2 ssd alpha pro 512gb Asus b450mk 2
  9. E

Pc bios ekranına giriyor

Pc açdığımda direk bios ekranına giriyor m2 ssd görmüyor Silgi ile sildim ram ekran kartı ssd fln gördü bi kapatıp açtığımda tekrar görmedi bios güncel . Secure boot da 2 seçenek var
  10. E

Monitör casper yazısında kalıyor

Klavyeden tıklama yapılmıyor pc 2010 dan fln kalma 1740292619 Görsel attım ama olmadı ekranda press <del> to enter setup <esc> to boot menu yazıyor
Geri