Arama sonuçları: *

1. B

Goodbydpi hata kodu 1058

turkey cmd calıstır dediğimde böyle oluyor windows 10 kulalnıcısıyım
  2. B

Frametime dalgalanması

illet şeyden kurtulamadım ne yapıcam
  3. B

Valorant frame time sorunu

sürekli dalgalanıyor 7600 9070xt 32 ram b850 850w combom var bi türlü çözemedim
  4. B

Valorantta oyun takılıyor

sistemim corsair 6000mhz cl 36 16 gb 9070xt 7600 850e wifi6 gigabyte 850w fsp sıcaklıklarda baya iyi işlemci ekran kartı kullanımım yüzde 60 altında 4k dada 720pdede aynı ekran 4 5 saniyede bir takılıyor zııı diye kulak tırmalayıcı bir ses diger oyunlarda düşğk ram hatası alıyorum zatende...
  5. B

Bilgisayara güç gelmiyor

Herşeyi taktım anakarti bugün aldım işlemci pinleri ezilmiş mi diye baktım hayır psuyu bağlıyorum kulaklığın aparatı mavi yanıp sönüyor fakat bilgisayar güç tuşuna basınca güç gelmiyor
  6. B

Çözüldü✓ Oyuna girerken ekran kartı yerine ram kullanıyor

forza açılırken ram 32 gb kullanılan 5 gb iken 27 lere kadar çıkıyor ekran kartını kullanmıyor bile ve oyun açılmıyor ekran kartım 5070 nasıl düzeltcem birttek bu oyunda oluyor
  7. B

Oyun açılmıyor fakat 27 gbye yakın ram harcıyor

forza 4 açılırken takılıoyr ve aynı ekranda kalıyor ekran kartım 5070 32 gb ram var girerken 30a yakın harcıyor bu normal mi her yöntemi denedim sil yükle yaptım baştan driver kurdum ama düzelmedi sorun nedir
  8. B

Yeni PC aldım 5070,li Oyun açılmıyor

Yeni 5070 aldım diger oyunları açarken forza 4 de bu ekranda kalıyor ve sonrasında donuyor dosyalarin bütünlüğünü de dogruladim hala aynı yeniden başlatıp denedim yine aynı ne yapmam lazım
  9. B

Sıvı sogutucu olmasına rağmen 100 derece

Gaming gen den 5070 ile 7600lu sistem aldım bu sistem bugün geldi tam kurdum falan montajlı geldi bu arada birden kapadı kendini sonra açılmadi bir iki dakika falan sonra CPU warning falan filan çok sıcak dedi core temp indirdim bilgisayarı kapa aç yaptım 60 dereceden 2 dkda bostayken 100...
Geri