Arama sonuçları: *

1. ÖmerS

PC yi uyku moduna almıyor

iyi forumlar arkadaşlar, başlat menüsündeki kapat yeniden başlat uyku moduna al yerinden uyku moduna al diyorum monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor mouseyi hareket ettirdiğimde monitör açılıyor direk ekran gelıyor. Kasanında kapanmasını nasıl sağlayabilirim, durup dururken böyle...
  2. ÖmerS

PC uyku moduna geçmiyor

Arkadaşlar başlat menüüsndeki kapatma hazırda beklet ve uyku modu yerinden uyku moduna al diyorum monitör kapanıyor fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor 2 hafta önce böyle bi sorun yoktu uyku moduna al dediğimde kasada kapanıyordu 1653473790 windows11 kullanıyorum
  3. ÖmerS

Youtube premium kanalım hiçbişey yapmadığım halde kapatıldı

arkadaşlar ,abim, benim youtube kanalıma premium aile grubuna almıştı 2 aydır sorunsuz kullanıyordum 2 gün önce abimin kanalı kapandı bugünde benim kanalım kapandı sebebi sizce nedir abim kurtlar vadisi pusu izliyordu yutubda yada pc ye virüs bulaştığı için olabilirmi
  4. ÖmerS

Bu Wİ-Fİ adaptörünü TVye taksam çalışırmı?

https://www.hepsiburada.com/ac1200-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-p-HBV00001C9383 Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir televizyon SAMSUNG Q60
  5. ÖmerS

Bu modemi satın aldım sizce iyi midir?.

https://www.hepsiburada.com/keenetic-hero-dsl-ac1300-4x5-dbi-cloud-vpn-dualcore-mu-mimo-beamforming-wpa3-amplifier-2xusb-5xge-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV0000087J27?magaza=KYTECHNGAMING&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&...
  6. ÖmerS

Xbox oyunu sildim diskte yer açılmadı

Arkadaşlar xbox gamepass kullanıyorum, Age of Empires 4 oyununu xbox uygulaması paneli üzerinden oyunu kaldıra bastım kaldırmadan önce C diskine baktım ve 30 gb boş alan vardı oyunun kapasitesi ise 83 gb oyunu sildikten sonra diskte 110 gb küsür yer kalması gerekiyordu fakat suan diskte kalan...
  7. ÖmerS

Bu laptopa fpsler normalmi?

Arkadaşlar, valorant grafikler vsync açık vinyet açıkken bu fps normalmi laptopun altında fanlı soğutucu var. Laptop modeli Asus Tuf FX506HCB-HN144 i5-11400H 8 GB 512 GB SSD RTX3050
  8. ÖmerS

i7 3770 ile RX 5500 XT darboğaz olur mu?

Beyler eski bilgisayarıma yeni bir ekran kartı takmayı düşünüyorum da “Rgb Nitro Sapphire Dual RX5500xt 8 gb’’ Bilgisayarımda darboğaz yaparmı sorun oluşurmu özellikleri şunlar; 750 wat güç kaynağı Anakart GA H61M DS 2 (REV 1.0) İntel İ7-3770 3.40 ghz işlemci
  9. ÖmerS

MSİ AFTER BURNER LIM VOLTAGE UYARISI NEDİR?

BU LIM VOLTAGE ne demek oluyor
Top Bottom