Arama sonuçları: *

1. L

Flash Bellekde Olan Virusu Silemiyorum

Flash bellegi takinca otomatik olarak Trojan geliyor icindeki dosyalari silmeye kalkisiyorum silmiyor hic hata felanda vermiyor 'Bu dosyasi silmezsiniz' gibisinden. Windows defendera direkt olarak trojan autorun geliyor sonra flashi cikartiyorum eylemleri baslatiyorum siliniyor. Benim bu virusu...
  2. L

USB Format ile Windows Formatin Farki Nedir?

Arkadaslar USB'm vardi arkadasim'da kaldi yarin pazar oldugu icin cikamiyorum disari, pazartesiyi de bekleyesim yok. Windows'tan atsam bir fark oluyor mu, cunku bir keresinde regedit icin format atmistim regedit halen ayniydi. Uzun lafin kisasi USB format ile Windows formatin ne farklari var?
  3. L

YARDIM! bilgisayar mavi ekran veriyor.

Laptopum da boş şeyler olduğundan dolayı sıfırladım driveri yukluyordum ekran kartı birden mavi ekran verdi sonra yeniden başlattım tekrar yuklicektim driveri bidaha mavi ekran verdi sonra pcyi açmaya çalıştığımda bilgisayar kendini onarıyor gibi bişey dedi ve en son bunu dediğinde HDD m...
  4. L

JAVA HATASI ANLAYANLAR BAKABİLİRMİ

Bu hata nedir java bilenler bakabilir mi*
  5. L

Java veya Hatalardan anlayan kişiler bakabilir mi?

Minecraft oynuyorum survival arkadaşlarla arada bi bu hatayı verip sunucudan atıyor her sunucuda geçerli. Neden böyle
  6. L

Minecraft'tan soğutan iğrenç lag sorunum! (Yardım)

Merhabalar sayın forum üyeleri, arkadaşımla minecraft oynadığım aternos sunucusundan lag sorunu yüzünden ayrılma kararı aldık bu lag sorunu ikimizdede vardı ve aternos ile alakalıydı sonrasında 30tl vererek prooyun sitesinden 1gb ram satın aldık. aldığımız zaman sunucuya girdiğimde ben lag...
  7. L

Klavyenin USB takma yeri

Burdan anlayamazsınız elbette ama sorun var gibi gözüküyormu kablosunda sorun çıktı yeni kablo alırsam düzelir mi
  8. L

STEAM WEB API DOLANDIRCILIĞI

Steam web api mi kaldırmama rağmen yarım saat 1 saat sonra felan tekrar oluşturuyor bedava kasa sitelerine girmiştim çıkış yaptım sonra şu anda bağlı sadece forcedrop shadowpay ve bynogame var nasıl düzelteceğim şifremi değiştirirsem düzelir mi
  9. L

ACİL YARDIM FORMAT ATAMIYORUM

Arkadaşlar her şeyi yapıyorum uefiye vs attım biostan en yukarı aldım kuruyor felan en son adıma kadar yapıyor ve bitiyor sonra Windows devam edebilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor diyor yeniden başlıyor ve yine kurulum ekranı geliyor olmuyor denedim 4-5 kere olmadı ssd de sorun yok 1...
  10. L

MAVİ EKRAN HATASI NASIL DÜZELTEBİLİRİM?

Laptopu ilk açtığımda mavi ekran geliyor yeniden başlatılacak diye sonra yeniden başladığında açılıyor yani pek önemli bir şey değil benim için hızlı açılıyor ama sorun yaratırmı veya çözümü varmı
  11. L

Benchmatk problemi lütfen yardım edin

WD green 240gb SSD aldım laptopum için güzel kullanıyodum ama sanki yavaş gibi geldi test yapayım dedim 1. Testi yapto benchmatk programı 2. Yaparken bilgisayar siyah ekran verip açılıyordu sonra windowstan bildirim geldi değişikleri uygulamak için yeniden başlatın diye ama bilgisayar 1 saniyede...
  12. L

benchmark problemi

programı kurduktan sonra ilk testi yaptıktan sonra bilgisayar siyah ekran olup tekrar geri geldi sonra bilgisayar 1 saniyede bir drop yemeye başladı program yüzünden oldu napacağım wd green 240gb ssd yardım 1599237349 Bilgisayar hala böyle kapatıp açın bilgisayarda olan değişikler için dedi...
Top Bottom