Arama sonuçları: *

1. uzaylımiço

Ekran görüntüsü alamıyorum

ekran görüntüsü alıcağım zaman "PrtSc" tuşuna basıp alıyodum önceden ama şimdi alıyorum göstersene ekran görüntüsü almak istediğim yeri almıyor dosyalardada yok bulamıyorum ya da bildirimde gelmiyor nasıl düzelir
  2. uzaylımiço

Bilgisayarda galiba virüs var emin değilim

Bilgisayarı her açtığımda beyaz bı sekme aciliyo ardından hemen kapanıyor güvenli moda gectigimde bu sorun olmuyor diyorum tat ya da virüs falanmi yedim fark etmeden kürekli swylerde indirmesim normalde bir tek ses dosyası indirdin soundpad için ve son olarak bi şe daha sorcam sizce win10 a mı...
  3. uzaylımiço

Bilgisayarda sanırım virüs var nasıl kurtulucam (format atmadan)

bilgisayarı başlatığımda bi pencere açılıyo gibi oluyo ama pencerenin sadece çerçevesi var içi boş arka plan gözüküyo hangi uygulama olduğuda yazmıyo yapmalıyım sizce windows virüs taraması yaptım 3-4 defa bişe bulmadı neden olur rat yemiş olabilirmiyim
  4. uzaylımiço

GTA5 AÇILMIYO İZİN VER EKRANINI DURMADAN KAPANIYO

YARDIM EDEBİLİCEK VARMI YADA YAŞAYAN 1706810612 1706810651 bu ekrandan durmadan geliyo bilgisayrı yeniden başlatım olmadı kapadım açtım olmadı yardım edermisniz
  5. uzaylımiço

r5600x ile 4060ti 16gb darboğaz yaparmı

eğer darboğaz olursa % kaç olur
  6. uzaylımiço

valorant fps düşüşü neden oluyor

valorant oynarken fps bazen 200 bazen 600 oluyo neden olur SİSTEM AMD RYZEN5 5600X ASUS PRIME A520M_E ASUS PROART 4060Tİ 16GB TEAM T-FORCE TUF GAMİNG ALLİANCE 16GB 3200MHZ DDR4 SAMSUNG 980 PRO MZ-V8P1T0BW 1TB
Geri