Arama sonuçları: *

1. X

SİSTEM BELİRTİLER DOSYAYI BULAMIYOR

Selamlar. Torrentten oyun indirdim oyun açılıyor 1.bölümü tamamlıyorum fakat 2.bölüme geldiğimde hata verip kapıyor. Torrente giriyorum indirdiğim oyunun yanında sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor yardımcı olur musunuz?
  2. X

Reboot And Select Boot Device Hatası

Selamlar. Ssd ve ekran kartını değiştirdim böyle bişey çıktı ne yapmam lazım
  3. X

Windows 11 ve sistem puanlaması

Merhaba arkadaşlar parça parça toplayarak yeni sistem dizeceğim bir kısmı bitti zaten ekran kartı ve ssd kaldı. 465gb m2ssd kullanıyorum. 1tb m2ssd geçeceğim. Şuanki ekran kartım rx580 2048 sp. RX6600 alacağım. Üstüne bir de windows 11 kuracağım. Sizce 11 kurmak mantıklı mı? Bir de sistemim...
  4. X

GRAFİK SURUCUSU SURUMU ALGİLANAMİYOR

Merhaba arkadaşlar işlemci değiştirdim ve forzaya girmeye çalıştığımda grafik sürücüsü sürümü algılanamıyor yazıyor bunun sebebi nedir?
  5. X

BİOS GÜNCELLEMESİ YAPAMIYORUM

Merhaba arkadaşlar bugün bios güncellemesi yapacaktım. AsRock AB350M kullanıyorum. Girdim siteye en son bios sürümünü indirip flaşa attım. Sonra bildiğiniz gibi biosa girdim. İnstant flash yani flash ile yükle seçeneğine tıkladım. Bios tarıyor flashı hatta içindeki benim yüklediğim sürümü de...
  6. X

Bilgisayarıma ne oldu sıkıntısı nedir?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar parçalarını değiştirdim. Değiştirmeden önce ryzen 3 1300x, gtx 1060 3gb ekran kartı, ve 8 gb ram vardı. Forza Horizon 5te 70-80 fps alıyordum. Değişen parçalar gtx 1060 3gb yerine rx 580 8gb, ram 8 yerine 32 gb taktırdım, işlemci değişmedi, ama fps düştü şuan 40...
Geri