Arama sonuçları: *

1. B

MİKROFON SİSTEM SESİNİ KARŞİYA İLETİYOR

Razer Blackshark V2x kulaklık kulanıyorum kulaklık dinlediğim video sarkı vs konusmada olduğum kisiye iletiyor. Yalıtımla alakalı bir sorun olduğunu düsünmüyorum ayrıca kulaklıktaki mikrofonu kapatan tusa basıp video izlersem benim sesim kesinlikle yok ama videonun sesi karsıya gidiyor.
  2. B

Performans eksikliği

Arkadaşlar oyunda fps düşüşü oluyor ve oyunu oynarken bilgisayar ne rami nede ekran kartını kullanıyor . Bunu nasıl düzeltebilirim pc nin cpu ve gpu ya biraz daha yük bindirmesini nasıl sağlıyabilirm gpu: 4070 asus dual cpu :ryzen 5 5600 Anakart : asus prime b450m k-2 ram : Team T-Force...
  3. B

Kulaklıkla müzik dinlediğimde ses karşıya gidiyor

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 Bu kulaklığı kulanıyorum müzik dinlediğim zaman mikrofon sesi sanki benim kulaklığıma gelen sesi duyuormus gibi sesi yansıtıyor çözümünü bilen varmı ? Not : Yalıtımla alakalı bir sorun oldunğunu düşünmüyorum...
  4. B

Pc kendini restartlıyor

oyun oynarken bi anda kendini kapatıp açıyor sorun ne olabilir ?
  5. B

İyi bir sistemim olmasına ramen fps drop giriyor

Merhaba arkadaşlar sistemim çok iyi olmasına ramen fps drop yiyorum sürekli gta 5 de sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi ? ryzen 5 5600 asus dual rtx 4070 16 gb 3600 mhz ddr4 ram
  6. B

Pc kendi kendine restart atıyore

Yeni bir bilgisyar aldım ve arada kendi kendine yeniden başlatıyor sorun nedir ?
  7. B

Yeni bir bilgisayar aldım fakat fps düşük

Yeni bir hazır sistem aldım parçları vs gayet güzel fakat aldığım fps ler normalin altında aynı gpu ve cpu la insanlar nerdeyse 5,6 kat fazla fps alıyor ne yaparsam bu durum düzelir.
Geri