Arama sonuçları: *

1. sc4rled

2. monitördeki düşük çözünürlük sorunu

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım, eski monitörümü yan monitör olarak kullanıyorum fakat görüntü kalitesizleşiyor, 1920x1080 olmasına rağmen o çözünürlükte değil de daha alt çözünürlükteymiş gibi gözüküyor. Yeni monitörüm 2k bunla alakalı bi durum mu yoksa başka şekilde çözebilir miyim
  2. sc4rled

Oyunlarda olan takılma sorunu

Arkadaşlar 1 ay önce yeni bir sistem aldım (4070s + r5 7600) ve şuan nerdeyse tüm oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum, saniyede bir acayip takılıyor ve rahatsız ediyor sorun ne olabilir sizce 1724514228 ekran kartı kullanımım çok düşük %10 civarlarında sürekli, işlemci ise %50lerde
  3. sc4rled

Bu sistemde minecraftta drop yemem normal mi?

Arkadaşlar selam, bi kaç ay önce yeni bi sistem topladım. Şuana kadar hiçbir oyunda fps drop sorunu yaşamadım fakat Minecraft'ta herhangi bir shader vs kurduğumda ve normal vanilla halinde sürekli fps drop yiyorum ve aşırı rahatsız edici şekilde 2-3 saniyede bir fps 70lere kadar düşüyor...
  4. sc4rled

Minecraft 4070super düşük fps

Arkadaşlar minecraftta bi kaç ayarı fulleyince fps 90'a falan düşüyor bu normal mi? 4070super ve r5 7600 kullanıyorum
  5. sc4rled

Monitörde titreme/dalgalanma sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar selam bi kaç aydır bilgisayarımda bir sorun var. Herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayar yük altındayken ekranda feci bi dalgalanma oluyor ve çok rahatsız edici düzeyde oluyor. Sorun monitördedir sanıp garantiye gönderdim iç paneli komple değişti fakat sorun hala devam ediyor, dp...
  6. sc4rled

Sistemim Fivemi kaldırmasına rağmen Fps drop yiyorum

Arkadaşlar fivemde aralıklı olarak fps drop yiyorum birden 70 fpslerden 30a düşüyor ve 10 15 saniye düzelmiyor.Bunu nasıl çözebilirim Sistem GT 1030 2GB Low Profile B450 Tomahawk Ryzen 5 3600 8x2 3600mhz Crucial Ballistix RGB 500GB M2 SSD 650w PSU
  7. sc4rled

Nvidia Experience GPU Desteklememesi

Arkadaşlar GT 1030 model ekran kartım var, normalde GTX 750Ti'da Geforce experience ile oyun içi paylaşım, video kaydı vs. alabiliyordum, şimdi ekran kartı desteklemiyor diyor.800 serisi üstü ekran kartları ile uyumludur diyor benimki GT1030 ama uyumsuz yazıyor. Sebebi ne olabilir?
  8. sc4rled

BIOS'tan çıkamama sorunu

Arkadaşlar 2 tane HDD söktüm ve pcyi açtım ama sürekli bios ekranına atıyor pcyi açamıyorum nasıl düzeltebilirim (1 adet windows kurulu ssd mevcut ve takılı)
  9. sc4rled

Bilgisayarı açınca kasamdan değişik bi uğultu geliyor

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi power tuşuna bastıktan 2 3 saniye sonra değişik ve şiddetli bir uğultu sesi geliyor, 5-10 dakika beklemeden veya üstüne vurmadan ses gitmiyor.Ayrıca pc´yi ne zaman açarsam açayım beni bios´a atıyor ben kendim çıkıyorum.Bunları nasıl düzeltebilirim yardımcı...
Geri