Arama sonuçları: *

1. O

Ddr4 sisteme eski ekran kartı takılır mı

Merhabalar ddr4 bir sisteme Nvidia geforce 9500 gt ekran kartı olur mu yani sistemde ekran kartı uyumsuzluğu oluşum durumu var mıdır ekran kartı çok eski Anakart: gigabyte h610 m k Ram 3200 MHz vengeance ddr4 İşlemci i5 12400f
  2. O

kasadaki lcd ekrana hareketli wallpaper nasıl eklenir

Merhabalar dragos North LCD ekranlı modelini aldım fakat kasadaki ekrana hareketli wallpaper eklemek istiyorum çok yeri araştırdım ama bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz çözünürlük 1920x515
  3. O

Bilgisayarı dizdim fakat görüntü gelmiyor

Merhabalar bilgisayarı dizdim kasanın her şeyi çalışıyor fakat görüntü gelmiyor kasadaki power tuşuna normalde basılı tutunca kapanırdı kasa şu an tek tıklayıp çekmeden kapanıyor yardımcı olur musunuz lütfen
  4. O

Yeni pcu aldım taktım bilgisayar çalışmasında sorun yok fakat fan dönmüyor

Yeni pcu aldım taktım her şey çalışıyor fakat psu fan dönmüyor nedeni nedir pcu marka asus rog loki 850 w
  5. O

Yeni psu aldım fakat nasıl takıcam bilmiyorum model asus rog loki 850 w

Lütfen yardımcı olur musunuz psu ya hangi kaployu pcu üzerinde hangi yuvaya takacağım model asus rog loki 850 w
  6. O

Kasayı yeni topladım fakat fanlar çalışmıyor

Kasamı yeni topladım sıvı soğutma fanları ve ledleri çalışıyor fakat kasa fanlarımda ışık var çalışmıyor nedeni nedir
  7. O

Anakartta dram cpu felan ışıkları var yanıp sönüyor

Merhabalar yeni dizdim bilgisayarımı fakat anakartımda 4 adet ışık CPU dram diğer 2 tane daha ısık var altlarında bunlar sırasıyla yanıp sönüyor bilgisayarım yanıp söndükten sonra açılıyor nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz rica etsem sevgiler saygılar
  8. O

ağ denetleyicisi driverı nasıl kurabılırım

ağ denetleyici driverını nereden kurabılırım urun kımlıgıne baktım ama bulamadım wındows 11 64 bıt ıcın yardımcı olur muusunuz lutfen
Geri