Arama sonuçları: *

1. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

B650 tomahawk'da sürekli biosa giriyor bios'dan çıkmıyor kapatıp açıyorum yine biosa giriyor Windows var ssd biosta gözüküyor bios reset attım ama hiçbiri işe yaramadı ne yapabilirim?
  2. turkishnature

Çözüldü✓ Yardım laptop klavye yanlış yazıyor

Laptopun kendi klavyesinde iki tane yaiz yazıyor mesela I-5 gibi normalde İ olması gerekirken 5 yazmaya başladı nasıl çözebilirim?
  3. turkishnature

Güncelleme yaparken bios a giriyor ne yapmalıyım?

Güncelleştir ve kapat yapıyorum bir süre sonra bios'a giriyor bios'dan çıkıyorum tekrar giriyor kısacası çıkamıyorum pc'yi açıp kapattığımda güncelleştirmeye devam ediyor tekrar aynı şeyler oluyor ve tekrar açtığımda pc açılıyor bunu nasıl çözebilirim?
  4. turkishnature

Kasadan elektrik çarpıyor

Kasanın neredeyse her yerinden soğutucudan bile elektrik çarpıyor. Kontrol kalemiyle bakıldığı zaman elektrik olduğu gözüküyor. Psu: Corsaie rm850e Psu'yu garantiye mi yollamalıyım? (Fan çalışıyor ama pc açılmıyor)
  5. turkishnature

Topladığım sistem uyumlu mudur?

1. https://www.pazarama.com/amd-ryzen-5-7600-380ghz-6-cekirdek-38mb-onbellek-soket-am5-mpk-islemci-p-8745965241458?magaza=incehesap&srsltid=AfmBOop9B3GDJhvmeSc-swrLSXHaeDf3nydKHd85sTRuxKhOhEIO4lnlo7E 2...
Top Bottom