Arama sonuçları: *

1. K

Mavi Ekran Bilgisayar valorant da iken sinyal yok hatasi

Arkadaşlar normal olarak kullanırken valorant girince maça girince sinyal yok ve güç tasarrufu diyor sonra bilgisayarı aç kapa yazınca tekrar açılıyor ama yine aynı sorun devam ediyor PC normaldeyken sorun yok oyuna girince sinyal yok hatası aliyorum bios pili çıkartıyorum görüntü ve sinyal...
  2. K

Bilgisayar oyundayken sinyal yok diyor ve siyah ekranda kaliyor

Arkadaşlar işlemcim ryzen 7500f sogutucu phantom spirit kasa rampage iceblade pro Ama alt taraftaki 3 fan reverse occt testi açtım ve power seçtik ve sse bölümünü seçtim powerla alakalı bir sorun olduğunu düşündüm fakat işlemci 10.dakika 93 derece oldu Sorun ise su valorant oynarken bı anda...
  3. K

Pc aldım nasıl kendım montajlarım

arkadaslar am5 bir sistem aldım nasıl kendım toplarım bırde topladıktan sonra ısletım sıtemı fılan nasıl yuklerım kısaca anlatan vıdeolara buraya atarmısnız en az 2 3 vıdeo olursa sevınırım anakartım b650 tomahawk bırde en onemlı olan konusları yazarmısın sısteme zara gelmemesı ıcın
  4. K

Bu ram alınır mı lutfen cevaplarmısınız cok onemlı

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-32gb-2x16gb-ddr5-6400mhz-cl32-gaming-ram-fiyati-65520/ bu ram veya 3800 tl ye kadar onerılecek ramler vaarmı atarmsınız expo var yazıyor ama bu forumlarda expo yokmus anlamadım bende anakartım b650 tomahawk
Geri