Arama sonuçları: *

1. sexpir

Acil yardım pc sıfırlanmıyor

Bi anda mouse tıklamamaya basldı garip sekilde pc yi sıfırlayamıyorum biosa giremiyorum siyah ekran normal windowsdan format atınca hata veriyor acil yardım
  2. sexpir

Bilgisayar bios aciyor surekli

Arkadaşlar bilgisayari 2-3 defa psudan kapattım birsüre sonra pcyi açtığımda direk biosa giriyor ve windows hicbir şekilde açılmıyor kaç defa format attım 1 2 defa oldu ama akşam kapatıyorum pcyi sabah biosta aciliyor gene kafayı yicem anakart b450m a pro max Yeni güncelledim kartın driverini
  3. sexpir

Pc biosta aciliyor acil yardim

Beyler pcyi psu düğmesinden kapatmistim 1 2 defa sürekli biosta aciliyor ve windows açılmıyor b450m apro max anakart windoesu yeniden kurdum anakarti güncelledim sürümünü ama olmuyor yardım
  4. sexpir

Bilgisayar acilirken biosa giriyor

Bilgisayar acilirken biosa giriyor acil yardım arka power tuşundan kapattım 1 2 kere böyle oldu 1736708035 Sata ve m2 yi goruyoe
  5. sexpir

Mavi Ekran Beyler pc bi anda mavi ekran veriyor oyun oynarken ( whea uncorrectable error)

beyler pc bi anda mavi ekran veriyor oyun oynarken pcyi yeni topladım onceden yoktu bi anda basladı nasıl duzeltırım *
  6. sexpir

Mavi Ekran (acil) Yeni topladıgım bilgisyar bi anda kapanıyor mavi ekran veriyor

b450 a pro max r5 3600 zoko 600w 80+ rx 570 m2 g2 s400 ssd 8x2 ripjwas 3200 mhz 1 ay oldu toplyali aydır hıcbır sıkıntı yoktu sımdı fifa 23 giriyrum mactayken bi anda siyuah ekran ardından mavi ekran verıyor
  7. sexpir

Pc yükseltme yardım 10k+ bütce

r6 3600 rx 570 4gb b450 a pro max 8x2 3200 ripjws m2ssd g2 psu 650w beyler 10k butcem var neleri yukseltmeliyim
  8. sexpir

Çözüldü✓ Yeni pc kurdum donanımı nasıl dahahızlı hale getiririm

beyler yeni pc kurdum donanımı nasıl daha hızlı hala getirebilirim ekran kartı : rx 570 4gb islemci ryzen 5 3600 ram ripjaws 8x2 3200 mhz anakart : b450m a pro ssd kingstonn 256 Donanımı nasıl daha hızlı getiririm daha yenı windowsu kurdum
  9. sexpir

win 10 indirilen fotograflar jpg png olarak gelmıyor

boyle geliyor neden bir anda oldu ve tum indirirdgiim fotograflar boyle
Geri