Arama sonuçları: *

1. A

Ekran pinimi nasıl öğrenebilirim

Merhaba ASUS X550V model bir laptopum var ve ekranını değiştirmem gerekiyor, internette asus x550v için hem 30 hem de 40 pin lcd ekranlar var ekranımın kaç pin olduğunu nasıl anlayabilirim?
  2. A

Hoparlör/kulaklık sorunu

Merhaba dostlar. Yaklaşık 2 aydır bilgisayarımda ses konusunda bir sorun var. Bilgisayar kapalı iken kulaklığı taktığımda pc açılınca kulaklıktan ses geliyor ancak pc açıkken kulaklığı tak çıkar yaparsam asla kulaklığa geçmiyor sesi hoparlörden veriyor yani kulaklıktan ses almam için pcnin...
  3. A

Laptop Hoparlörden ses gelmiyor Asus x550v

Merhaba Asus x550v model bir laptop kullanıyorum kulaklık takılıyken ses geliyor ancak kulaklığı çıkarttığımda ses gelmiyor nasıl düzeltebilirim? ilk ss kulaktık takılı iken 2.si kulaklığı çıkartınca
  4. A

Oyunlar aniden donuyor

Asus X550Vx model bir laptobum var bilgisayarı kullanırken aniden donuyor robotumsu sesler geliyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum genelde oyun oynarken oluyor sizce sorun hangi parçadadır
  5. A

PC BİR ANDA KAPANDI!

Merhaba.Benim bir gaming laptobum var ve bugün internette gezinirken bir anda kapandı ve şarj aletinin ışığının söndüğünü gördüm ve şarj aletinin bozulduğunu düşündüm.Sonrasında şarj aletini evdeki birkaç bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalıştı ancak ne zaman benim bilgisayarıma taksam şarj...
Geri