Arama sonuçları: *

1. The_Bilge

Powerboost Noble 240mm AIO fanından ses geliyor.

Radyatör den sürtme sesi gibi bir ses çıkıyor 2 yıldır kullanıyorum daha yeni böyle olmaya başladı ses gelince radyatöre hafif vuruyorum ses kesiliyor sizce neden hala garantisi var.
  2. The_Bilge

Mavi Ekran Bluestack indirirken görüntü bozulup bsod vermesi

bluestacks indirirken bsod aldım kernel apc pending during exit minidump : https://www.mediafire.com/file/fll0esg57z381o7/080624-7906-01.dmp/file
  3. The_Bilge

PC bir anda donuyor veya ekran gidiyor

bu sorunu daha öncedende yaşamıştım ama xmpyi kapayınca sorun çözüldü 1 hafta sonra yine olmaya başladı görüntü gittiğinde reset atsamda msi logosu geliyor ama masaüstüne gidemiyorum Cpu: i5 13400f Gpu: rtx 4060ti Ram:gskill ripjaws 5 3600 mhz
  4. The_Bilge

PC bir anda donuyor veya görüntü gidiyor

pc de bir anda donma ve görüntü gitme sorunu vardı önceden bende xmp yi kapattım sorun çözüldü ama 1 kaç hafta sonra yine olmaya başladı ve memtest yaptım xmpli ve xmpsiz bişey çıkmadı. sistem: win11 pro rtx 4060ti i5 13400f
  5. The_Bilge

Mavi Ekran bilgisayarda bir anda donması ve siyah ekranda kalıp ram hatası vermesi

oyun oynarken bir andadondu tamamen bende reset attım bootlanırken msi logosu geldi ama masaüstünü göremeedi pc kendi kendine reset atıp durdu windows onarima geçti bi işe yaramadı siyah ekranda kaldım derken bi anda 'ram overclock fail' hatasını gördü biosa attı
  6. The_Bilge

ssd m hdd olarak gözüküyor nasıl mbr veya gpt olduğunu anlarız

nasıl düzelir yardım edermisiniz
  7. The_Bilge

Windows 10 Rufusta ISO yazdırırken BSOD

windows 10 pro da Rufus ile ISO yazdırırken BSOD verdi.neden olabilir 1706288814 Flash belleği kullanmam için biçimlendirmem gerekti
Geri