Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

İşlemcim VALORANT'ta neden %40 kullanılıyor?

İmzadaki sistem arkadaşlar. Bu değerler normal mi? 8 gb ram olduğu için mi böyle yoksa tetikleyen başka bir şey mi var? Nadir fps drop yiyorum. Arka planda işlemciyi kullanan bir şey yok.
  2. BurakReiS

Pc kasma sebebi fanın yerine oturmamasından olabilir mi?

Arkadaşım işlemci fanını söktüğünde tekrar takarken sinirlenmiş ve zorlayınca biraz kırmış ve takınca yerine tam oturmuyor sallanıyor. Bir süre bilgisayarı kullanmadı ve şu an açtığında gerçekten çok kasıyor. Sizce sebebi tam yerine oturmamış olması ve arada az bir şey boşluk yüzünden işlemcinin...
  3. BurakReiS

PUBG steam neden kasıyor? 2x8 mi yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba. Yeni ekran kartı vs. aldım fakat imzadaki sistem ile en düşük ayarlarda 60fps vs. alıyorum. Hatta drop bile yiyorum ve ben bunu ramin 8gb olmasına bağlıyorum. Opera kapalıyken arka planda %54 ram kullanılıyor. Sizce ramlerimi 2x8 mi yapmam gerekiyor? Bu fps drop bazı...
  4. BurakReiS

Sistemim 1080p60fps ekran kaydı almak için yetersiz mi?

Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Valorant'ta oyunumu obs ile kayıt almak istiyorum. Fakat 1920x1080 medium ayarlarda 200fps oynarken kayıt almaya başlayınca yer yer 60 altına düşüyor ve kasıyor hissiyatı veriyor. Bunu neden yapıyor olabilir? Mapten mape ve moddan moda bu fps düşüşü...
  5. BurakReiS

Valorant DX11 Feature Level 10.0 Hatası

Arkadaşlar biliyorum daha önce böyle konular açılmış fakat benim ekran kartım DX11 destekliyor ama DX12 yüklü. GT420 kullanıyordum normalde ve evde 9600GT buldum onu denemek istedim. 9600GT taktığımda steamden sorunsuz oyunları açıyor ama valorantı açmıyor. DDU ile önceki ekran kartı sürücüsünü...
  6. BurakReiS

VALORANT Mavi ekran hatası.

Arkadaşlar bugün VALORANT oynarken birden mavi ekran verdi ve oyuna tekrar girdim bir kaç dakika sonra yine verdi. Tekrar girdiğimde ise ekran kartı sürücüsü çöktü dedi. VALORANT destek ile 12 temmuzdan beri beni oyundan sürekli atmasını tartışıyoruz ama asla sorunumu çözemiyorlar. Ara sıra...
  7. BurakReiS

VALORANT "Güncelleme Yapılamadı" Hatası ÇÖZÜM!

Arkadaşlar oyuna dün gelen güncelleme ile birlikte aşağıda ki gibi hata alanlar oldu (bende dahil). Ben bu sorunu internette arattım ve oyunu sil yükle gibi şeyler yazıyorlardı. Oysa ki çözüm basit. 1- VALORANT'a sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyin. 2- RiotClientServices.exe'yi yönetici...
  8. BurakReiS

Laptop klavye çalışmama sorunu (Detaylar konuda)

Arkadaşlar "Acer Swift 3" marka laptopum var ve valorant oynarken pingim çıktı diye bilgisayarı kapat aç yaptım ve klavyenin ledleri yanmasına rağmen tuşlar basmadı. Ayrı olarak da ses cihazlarında da ana ses cihazını da görmedi. *Cihaz yeni değil.
  9. BurakReiS

Çözüldü✓ Elektrik gitti geldi PC ekranı gelmiyor

Arkadaşlar elektrikler gitti bi 20 dk sonra geldi Fakat bilgisayarı açınca görüntü gelmiyor neden?
Top Bottom