Arama sonuçları: *

1. O

Arkadasima vatandan yeni pc aldik windowsu yok nasil halledebiliriz

pc yi aldik windows kurmuyorlarmis kurmak icin 5 k para istediler bizde kurmadik nasil halledilir daha uyguna yapabilecegimiz bir secenek varmi
  2. O

Neyi degismem gerekiyor

Hangi parcayi degismem gerek ve oneriniz ne olur
  3. O

Anakart degistirirken yapmam gereken bisey varmi

Yeni anakart islemci alacagim tak calistirmi oluyo yoksa parcayi taktiktan sonra kurmam gereken Birsey varmi windows bios vs ve islemci sivisi vs icin bilgisayarciyami gitmem lazm
  4. O

Çözüldü✓ Anakart ekran kartı işlemci ve ramleri sattim nasil paketlemeliyim

Soyledigim parcalri sahibindende sattim param guvende ile kargolamak guvenlimi ve kutulari yok nasıl kargo yapmaliyim baloncuga sarip nalburdan kopuk alip kucuk bir su kolisini destekleyip kargola dediler ama baloncuga sardigimda tellerinde hasar olma ihtimalinden korktum ne yapmaliyim
  5. O

4 k butce ile sistem parcalarimi yenileyecegim 2. El onerisi olan varmı

4k butcem var ekran kartim rx 550 islemcim i5 3. Nesil darbogaz oluyor ekran karti 35 derecede %45 ile calisirken islemcim %90 a cikiyor oyun kasiyor fps dusuyor sari sitede asus tuf gaming a520-plus islemci i3 10. Besil ve 8 gb ram 4 k ya geliyor bunlari almam mantiklimi veya 2. Baska...
  6. O

Oyunlarda fps dusmeye basladi

Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var
  7. O

Çözüldü✓ Pc oyunları geç açıyor fps im dusmeye basladi yardim edebilirmisimiz

2020 de izoly n12x pc aldim rx550 ekran karti i5 3. Nesil islemci arastirdigimda ismi gozukmeyen bi anakartim var ddr3 8 gb ram var gamelooptan pubg aciyorudum 3 dkda aciliyor 60 /90 fps arasi aliyodum simdi 10/15 dakikada aciliyor 4k butcem var pc nin hangi parcalarini degistirmeliyim ( msi...
Geri