Arama sonuçları: *

1. eggeee

RX 6800 ve i5 14600KF kac sene goturur

RX 6800 ve i5 14600kf kullaniyorum bu sistem online ve hikayeli oyunlarda kac sene goturur ?
  2. eggeee

Online oyunlarda fps sorunu

rx 6800 ve i5 14600kf kullaniyorum hikayeli oyunlarda fps'im normal iken online oyunlarda duzgun fps alamiyorum mesela cs 2'de adam rx 6750xt ve i5 13600k 350-400 fps'ten dusmezken ben 150-200 fps aliyorum fortnite'tada oyle online oyunlarin genelinde fps sıkıntılarım var bunu nail cozucem ?
  3. eggeee

farkli marka ramler fps dusuklugune yol acar mi ?

rx 6800 ve i5 14600kf var 32gb ram 16x2 seklinde takili fakat ikisi farkli marka ama ayni mhz sizce bir sıkıntı cikar mi cunku sistemimin youtebe'daki fps degerlerine bakiyorum mesela adam cs 2'de 300-400 fps alirken olum macinda ben 150-200 fps aliyorum veya bunun baska bir sebebi var midir ?
  4. eggeee

Neden dusuk fps aliyorum ?

mesela bu videoda adam cs2'de fps'i 400'den assagiya dusmuyor fakat bende i5 14600kf ve rx 6800 olmasina ragmen bu adamdan daha dusuk fps aliyorum 200-250 civari hicbir bilgisayar parcasi isinmiyorda islemci 60-65 derece (undervolt'lu) ekran kartida 45-55 derece arasi geziyor neden bu kadar fps...
  5. eggeee

3dmark timespy niye dusuk cikti

timespy testim ortalamanin altinda cikti neden oluyo olabilir ?
  6. eggeee

neden dusuk fps aliyorum ?

RX 6800 ekran kartina ve i512400f islemciye sahibim ama oyunlarda hep dusuk fps aliyorum youtube'daki videoda adam rx6700 r5 5600x fortnite 250 fps assagisi almiyor benim dusuk ayarlar 150-200 fps arasi geziyor neden boyle yani bunun bir sebebi olmali herhalde
  7. eggeee

RX6800 24.5.1 surumunden sonra oyunlarda drop problemi

merhaba RX6800 ekran kartimda driver'lari guncelledikten sonra cok fazla bir sekilde drop problemi olustu bunu nasil duzelticem 24.5.1 surumu ve altinda olmuyor sadece drop xfx rx6800 speedster kullaniyorum
  8. eggeee

neden fps drop yiyiyorum ?

Merhaba oyun oynarken cok fazla sekilde fps drop yiyorum fps'im 5'lere kadar dusuyor ve oynanmicak bir hale geliyor ama neden yedigimi anlayamiyorum bu sorun 3-4 gun once basladi bilgisayarimi yeni temizledim termal macunumu yeni degistim bilgisayari daha yeni formatladim islemcimin sicakligi...
  9. eggeee

pc sebepsiz yere fps drop

merhaba islemcimin termal macununu degistirdikten sonra bilgisayarimda fps droplar badladi ama bazi oyunlarda mesela fortnite oynarken fps drop yiyorum otobusten atlayinca mape inince fpsim normale dusuyo ama sıklıkla drop yemeye devam ediyorum fakat bazi oyunlarda hic olmuyor mesela gta 5...
  10. eggeee

Termal macun degisimden sonra fps drop sorunu

merhaba ben gecen termal macunumu degistirdim degistirmeden once hicbirsey yoktu fakat degistirdikten sonra islemcinin sicakligi dustu soguk calisiyordu fakat fps drop yemeye basladim ekran kartimin sicakligi 50 derecelerde islemcimin sicakligida 45-55 derece arasi mesela fortnite'a giriyorum...
  11. eggeee

Elektrik kesintisinden bilgisayar parçalarına herhangi bir zarar gelir mi ?

bizim buralarda elektrik kesintisi çok oluyor onun için akım korumalı prizde kullanıyorum sizce elektrik kesilmeleri bir sıkıntı yaratır mı ?
Geri