Arama sonuçları: *

1. H

Fareyi çıkarıp taktığımda fare çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba logitech g502 hero fare kullanıyorum Fareyi ne zaman çıkarsam bilgisayarımı yeniden başlat demeden fare gelmiyor. Driverlara bakıyorum güncel diyor Logitech G Hub’da kurulu. Nasıl çözebilirim ? Çıkarmadan öncesi Çıkardıktan sonra böyle oluyor driver güncel diyor.
  2. H

Çözüldü✓ Windows başlat çubuğunda üzülen yüz var

Beyler bunun ne olduğunu bilen varmı ?
  3. H

Bilgisayırım sadece God Of Warda kapanıyor.

Arkadaşlar merhaba steamdan gow aldım 6 saat falan oynadım. Fakat oyunda bir problem var bilgisayarım sadece gowda çöküyor. Far Cry Pes Cyberpunkta denedim sorun yok ama gow'u 15 dakika oynayamıyorum bilgisayar kapanıyor. Bilgisayarımda güçlü 4060 lı 32gb ramli bir laptopum var. Driverları...
  4. H

Çözüldü✓ Windows 8.1'den Windows 10 a geri dönemiyorum

Arkadaşlar merhabalar ben yeni windows 10'dan 8.1 e geçtim windows 10 da garip garip hatalarla uğraşıyodum. Xbox'ın ve microsoft store'un destek vermediğini gamepass için unutmuşum. Geri windows 10'a dönmek istiyorum ama dönemiyorum. Sihirbaz üzerinden denedim olmadı iso olarak indirdim orda da...
  5. H

Her oyunda bilgisayarim kapaniyor yada oyun kapaniyor

Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarimda genshin impact oynyordum 4 5 kere oyundan atti biraz oynuyordum sonra kapamiyordu sobra bootmgs hatasini aldim bilgisayarimda harddiskin satasini falan çıkardım ssdme taktım bilgisayar açılıyor şimdi kullanıyorum ama cs 1.6 girdim oyundan atti sonra...
  6. H

Disk read error occurred hatasi aliyorum

Arkadaslar merhaba bilgisayarimda normal genshin impact oynuyordum 6 7 kere oyun çöktü oyun habire donmaya başladı reset attik 4 5 defa açılırken windows baslama ekraninda takildi simdi de bu hatayi veriyor bilgisayarim ne yapmaliyim ? Lutfen yardım edin 1633288902 Yardım nolurrrrr
  7. H

Bilgisayarım hoparlöri görmüyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarım sebebini çözemediğim şekilde kulaklığımı hoparlörümü görmüyor. Direk Kayıttan Yürüt kısmında yok aygıt yönetiisinde high definition audio diye gözüküyor. Format attım ama bir işe yaramadı realtek driver da kurdum. Lütfen yardım edin...
  8. H

Ekranım gelmiyor 4-5 kere reset atmak gerekiyor gelmesi için

Ardakaşlar bilgisayarıımı açarken monitörümün ekranı gelmiyor. 4-5 kere reset atmam gerekiyor ekranın gelmesi için. Çözünürlüktenmi acaba diyorum 1360x768 yapsamda açarken 4 5 kere reset attıroyor 1600x900'de de. Çözemezsem monitör alıcam monitör önerililerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 500...
  9. H

Bluetooth Dongle Önerisi

Arkadaşlar 30tl ye bir tane bluetooth dongle aldım csr 4.0 diye bi alet. Yorumları yüksek diye aldım ama 40 kişi falan ürüne 1 yıldız vermiş görmemiştim. Kulaklığı bağlıyorum 1-2 dakika sonra kopuyor kendi kendine. Daha kaliteli bir şey almaya karar verdim önerililerinizi bekliyorum. Redmi...
  10. H

Bilgisayarım telefonumu görmemeye başladı

Arkadaşlar merhabe bilgisyarıma telefonumu bağlıyorum 1 saat sonra gidiyor redmi note 9 kullanıyorum bilgisayarımda wifi yok bozuldu xiaomilerde bi özellik var note 8 den sonra herhalde usb ile telefonu bağlayıp wifi olarak kullanabiliyorum telefonum normal çalışıyordu windows güncellemesindenmi...
Geri