Arama sonuçları: *

1. A

Format'tan sonra fps düşüşleri oldu

Rufus üzerinden win11 yükleyip flashla format attım ilk defa attım, cs2 de normalde 350+ sabit bir fps alıyordum sonrasında ise sürekli 180 e düşüp bi an da ortalama 200 300 arası fps aldım, aynı şey diğer oyunlarda da oldu arc raiders mesela 120 fps alıyodum grafik ayarları vs hepsi aynı...
  2. A

Format ve win11 25h2 den sonra pc bozuldu

Pc yavaşladığı için format atmak istedim bi de öncesinde windows güncellemesinde 25h2 yüklenmiyordu sorun çıktı vs bişeyler vardı. Sonrasında flashtan windows11 i tekrar 25h2 ile son güncelleme ile yükledim. PC de birkaç kez googledan attı bugün de bir kez mavi ekran verdi, CS2 de oyuna girince...
  3. A

Termal macun konusunda öneri

Daha önce bunu kullandım kule tipi soğutucu kullanıyorum, 1 yılı geçti hafif perfonmans kayıpları başladı, bundan mı devam etmeliyim başka bişey önerir misiniz?? İşlemci R5 5600 Anakart Asus PRIME B450M-K II GPU: 4060
  4. A

Ghost of Tsushima çökme sorunu

Ghost of Tsushima başladım oyun 10 dk da bir 30 dk bir bu hata ile karşılaşıyorum bazende oyuna giremeyecek kadar sık oluyor, grafik ayarlanı en düşükte gpu %60 70 arasında da çöktü en yüksekte %98 de çöktü. Ekran kartı sıcakığı her iki ayarda da 60 derecenin altında oluyor. İnternette...
  5. A

Windows logo çalışmıyor

Görseldeki windows logosuna basınca çalışmıyor tıklıyorum ama açılmıyor aynı şekilde arama kısmında aradığım şeyin üstüne basınca o uygulamada açılmıyor, win 11 kullannıyorum bunun çözümü nedir
  6. A

Hazır sistemde garanti parçaları nasıl gönderiyorlar

Gamingen den hazır sistem almıştım ve halen garantisi var. Benim problemim sanırım ram ve ssde aşağıdaki sorunlar var daha önceden mavi ekran alıyodum şimdi mavi ekran hatası yok oyunları rahat bir şekilde oynuyorum, ama pc başlarken şimdide bu yazı karşıma çıkıyor sizce ne yapmalıyım. Desteğe...
  7. A

Oyundan atma problemleri mavi ekran sorunu yardım

Merhablar pc bugün ve öncesinde mavi ekran veriyor, ortalama 5 sn falan sürüp hemen açılıyor, oyunlarda cs de ise böyle bir problemim var oyundan atıp böyle bildirim geliyor. Genel olarak bütün driverlear güncel sadece biosda bi güncelleme var, Oradaki gücellemede ise beta sürümü diyor sizce...
  8. A

PC sebepsiz oyundan atıyor yardım

2 hafta önce cs2 girdiğim zaman mavi ekran verdi tekrar girmeye çalıştığım zaman steamde dosyalar indiriliyorda kalıp %0 da kalıp yüklenmiyordu, tekrar bu hafta cs2 oynadığım zaman oyundan attı ve sonrasında düzeldi, FC24 ve 25de'de aynısı oluyordu şimdi ise Baldurs Gate 3 girdiğim zaman...
  9. A

Pc mavi ekran verdi oyundan atıyor

Dün akşam fc24 oynarken aniden mavi ekran verip pc tekrar kendini başlattı, tekrar girdiğimde hiç bir sorun olmadı, bugün cs girdim oyunda fps aniden düştü ve oyundan attı sebebi sizce nedir nvdia uygulamasından herhangi bir güncelleştirme yok, sorunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...
  10. A

Sizce bu mouspad iyi mi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09QG4HPC7/?coliid=I3CDT4NN6WSAQW&colid=249EDPMH9HBV1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1
  11. A

HDMI kablosu öneri verebilirmisiniz

Monitörüm 180 hrz, 4060 ekran kartım ve r5 5600 işlemcim var. Bunun yanında ikinci bir monitör için laptopumu kullanacağım, 60 fps bağlanırmı bi sıkıntısı çıkarmı? ve hdmı'ı sizce monitöremi bağlamalıyım yoksa ekran kartınamı pek anlamadığımdan soruyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler. Eğer...
  12. A

PSU tıkırtı sesi geliyor

3 gün önce yüsek sesli bir şekilde bilgisayrdan tıkırtı sesi gelmeye başladı sanırım psu kaynaklı hddim yok. Dün ve bugün sesler azalmış bir şekilde olmaya başladı. Öncesidende pcyi çalıştırdığım zaman başlıyordu ses şu an belirli bir süre sonra oluyor ve daha az bir tıkırtı sesi geliyor. Teknik...
  13. A

Armoury crate nedir?

Armoury crate e az önce bi göz gezdirdim içinde güncelleştirme falan var onları yapmalımıyım? Bios mu oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim. Yapmam gereken ekstra ayarlar falan varmı bide
  14. A

Oyunda fps düşmesi? Darboğaz?

ANAKART: Asus Prime B450M-K EKRAN KARTI: ASUS Dual GeForce RTX 4060 İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek Fps oyunlarda hiçbir sıkıntı görmedim. Cs. valo. rainbow gibi oyunları denedim ve sıkıntı yok. GTA5. Apex legend. Fortnite gibi oyunlarda ise fps sayacına baktığımda...
Geri