Arama sonuçları: *

1. F

Ses giriş cihazı bulunamadı hatası alıyorum laptopta mikrofon gözükmüyor

arkadaşlar dün akşam laptopumun kendi mikrofonu çalışıyordu fakat uyumadan önce amd software da güncelleme vardı onu yaptım ve yattım sabah kalktıgımda ise mikrofonumun çalışmadıgını anladım giriş cihazı seçeneginde giriş cihazım gözükmüyor ne yapmalıyım ?
  2. F

Ses giriş cihazı laptopta bulunamadı diyor güncelleme sonrası

arkadaşlar dün akşam laptopumun kendi mikrofonu çalışıyordu fakat uyumadan önce amd software da güncelleme vardı onu yaptım ve yattım sabah kalktıgımda ise mikrofonumun çalışmadıgını anladım giriş cihazı seçeneginde giriş cihazım gözükmüyor ne yapmalıyım ?
  3. F

Bilgisayarım Sarj Olmuyor ?

Yeni aldıgım hp laptopum dün elime geçti dün laptop ile işlemler yaparken sarj kablosu takılı idi ve sarj oluyordu %100 oldugu için sarjdan çektim ve bakmaya devam ettim ardından sarjı bittince kendi kendie kapandı dünden beri sarj olmuyor %6 da kalmış bir şekilde %6 kullanılabilir (prize takılı...
  4. F

Format atarken hata alma usb görmüyor ?

Freedos bir laptop aldım ve win yuklemek icin usb mi taktik ancak usb üste almama ragmen OS Boot Manager in yanında bir secili oldugunu ifade eden bir sembol cikiyor ve usb yi aktif edemiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim ...
  5. F

Donanım Hızlandırıcıyı Nasıl Etkinleştirecegim ?

Darkorbit diye bir oyun oynuyorum ve oyunun 3 boyutlu sürümünü birtürlü istemcisinde aktifleştiremedim flaşh playyer olsun grafik kartı olsun hepsini güncelledim fakat bir çözüme ulaşamadım acaba donanım hızlandırıcımı devre dışı die düşündüm internetten baktım bir türlü yapamadım? pc de...
  6. F

Guc kaynagim yeterli olurmu

4gb ram İslemci q9500 Ekran ksrti g41 mxe-k ddr3 Bunlarin yanina msi r7 240 128 bit ekran kartini eklemek istiyorum guc kaynagim ise 350 wat r7 240 i alirsam yetersiz olurmu
  7. F

Yeni islemci aldim sikinti cikti yardim edin

Formdaki arkadaslardands fikir alsrak q9500 islemcidini aldim taktim fakst 2 tane 2gb ramim var tek tek cslidtirdigim zaman bilgisayat calisada birlikta ramleri taktigimda ekranda trpki olmuyor oncedende bub sorunu yasasamda tek rami takip calistirip ardindan kapatip pc yi 2. Yide takinca...
  8. F

Modeme su dokuldu wifi var pc den ulasamiyorum

Arkadaslar kardeskm modeme bir miktar su dokmus ve baktigimda ethernet kablo yerlerine geldigini gordum birmiktar wifi calisiyor fakat 5 6 saat oldu hala pc de de baglanti yok kablo takili deil ws gibi seyler yaziyor ayrica modemdeki al yazisida yesil deil turuncu ne yapmam gerek ? 3 5 sn fon...
  9. F

Mikrofonun Kendi Kendini Kapatıyor !

Dc ye veya faceten herhangibir yerde mikrofonumu kullandıgım zaman her cihazda microfonu susturuyor lütfen yardım edin Ogörmüş oldugunuz kırmızı işareti açmam gerekior her seferinde bunun bir çözümü varsa lütfen yardım edin ! Oradaki kırmızı şeyi kaldırdıgımda açılıor fakat mikrof ile...
  10. F

Mikrofonum Kendi Kendini Muteliyor Lütfen Yardım Edin !!

Dc ye veya faceten herhangibir yerde mikrofonumu kullandıgım zaman her cihazda microfonu susturuyor lütfen yardım edin Ogörmüş oldugunuz kırmızı işareti açmam gerekior her seferinde bunun bir çözümü varsa lütfen yardım edin !
  11. F

Mikrofonum !

Mikrofonum her kullanacagım zaman ayarlardan x işaretini kaldırmam gerekiyor sürekli kapanık duruor ancak manuel açınca çalışıor neden ;!
  12. F

Mikrofon Kendi Kendine susturuluyor !

Mesela facebooktan veya başka bir yerden konuşma yapacagım ses ayarlarından her defasında susturulmuş oluyor ve açmak zorunda kalıyorum lütfen yardımcı olun !
  13. F

Windows başlangıcında bu hizmetleri kapatırsam sorun yaşarmıyım ?

görmüş oldugunuz gibi 3 adet sonunda module yazan arkadaşlar diyeyim başlangıçta çalışıyor 3 ünü kapatsam sorun yaşarmıyım ?
  14. F

win7 mi win 10 mu ?

Öncelikle şunu söylemeliyimki bütçem aşırı düşük bu yüzden oyunlarda zaten düşük fps alıyorum fakat win 7 şuanda sizce win 10 a geçersem fps de nasıl bir deişiklik olur ?
  15. F

Power Supply ?

arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 5 6 yıldır bir pc kullanıyorum şimdiye kadar özenle işlemci RAM gibi tozlanmış parçaları özenle temiz tutmaya çalıştım ama nedense şuan farkına vardımki power supply hiç temizlemedim biraz mantıksız gibi gelior ama power supply temizlesem performans artışı...
  16. F

power supply temizlemem benim işime yararmı?

arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 5 6 yıldır bir pc kullanıyorum şimdiye kadar özenle işlemci ram gibi tozlanmış parçaları özenle temiz tutmaya çalıştım ama nedense şuan farkına vardımki power supply hiç temizlemedim biraz mantıksız gibi gelior ama power supply temizlesem performans artışı...
  17. F

Hata alıyorum lütfen yardım edin?!!!

1587664554 age of empires 2definitiy editon
Geri