Arama sonuçları: *

1. B

2. kez yeşil ekran yedim

arkadaşlar geçen de kapanmıştı sistem, yine oldu. ets2 mp oynuyordum, durup dururken ekran komple yeşil oldu kapandı vga ışığı yaktı. ekran kartını 2. el almıştım ondan şüpheleniyorum. ekran kartı da rx 6500xt, zaten ets 2 mp de zorlanan bi ekran kartı. yetmediğinden mi yoksa sorunlu olduğundan...
  2. B

Oyun Oynarken görüntü gitti

Arkadaşlar Ets2 oynarken bi anda pc dondu drr sesi geldi ve görüntü gitti. anakart beyaz ışık yaktı. sisteme reset attım düzeldi şimdi, arızalı parça var mıdır?
  3. B

Taktığım disk ayrı ayrı nasıl birleştirebilirim?

arkadaşlar yeni hdd taktım fotoğraftaki gibi parça parça oldu bunu nasıl tek parça haline getirebilirim?
  4. B

GTA 5'te ekran kartı kullanması gerekenden fazla VRAM kullanıyor

GTA 5'te kullanacağı VRAM'i 2.5GB ayarlıyorum oyun içinde 4 GB harcıyor düşük FPS alıyorum nasıl düzeltebilirim? Ekran kartı ASUS TUF RX 6500XT 4 GB
  5. B

Windowsu hangi ssd ye kurmalıyım?

Şu an bilgisayarda XPG S40G 512 GB takılı yüke bindiğinde 50-52 dereceyi geçmiyor, yeni 970 EVO 1TB aldım, 970 EVO'yu M.2 soğutmasına takacağım. S40G de olan Windows'u 970 EVO plusa geçirmeli miyim sizce?
  6. B

Bilgisayarım durduk yere ağırlaşıyor, yavaşlıyor

bilgisayar durup dururken ağırlaşıyor mouse klavye haraketlerini geç işliyor.
  7. B

Ryzen 5 5600 eski ekran kartıyla çalışır mı?

Ryzen 5 5600 de dahili grafik birimi olmadığı için ekran kartını alana kadar ,geçici süreliğine eski ekran kartı hd6850 kullanabilir miyim?
Top Bottom