Arama sonuçları: *

1. Mehmet_3117

Bu Ayarları Yapınca %50 artış oluyormuş Diyor youtubedaki bir adam

bro lemme explain to all of those who arent reaching the same fps as him 1st --> u must have a least 16gb 3200mhz of ram 2nd -> must turn on the amd adrenaline its in evry pc made from amd processor and gpu 3rd --> use msi afterburner for diagnosing you cpu and gpu temp speed of ur ram and see...
  2. Mehmet_3117

Valorant Fps Düşüklüğü Yaşıyorum

İşlemci macunu 2-3 ay oldu değişeli işlemci fanı https://www.pazarama.com/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-814256015561?magaza=betaplus&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-vitrin&v=1.94.1 İşlemci...
  3. Mehmet_3117

bilgisayarla ilgili sorun yaşıyorum

bilgisayar Açılmıyor anakart ram ssd yerinden ekran kartı ilan sök tak yaptım neden oluyor güç geliyor ama mönitör ve klavye mouse güç gelmiyor anlamadım
  4. Mehmet_3117

Virüslü Uygulamayı İçindeki Vürüsleri Temizleme ihtimalimiz var mıdır

Virüslü Uygulamayı İçindeki Vürüsleri Temizleme ihtimalimiz var mıdır?
  5. Mehmet_3117

Çözüldü✓ Görev yöneticisine girdiginmde işmleci sıcaklıgı 100

Görev yöneticisine girdiginmde işmleci sıcaklıgı 100 oluro Malwarebytes girdim baktım virüs var mı diye yok ne yapıyım çözüm üreticek virüs mü yoksa kafaya takmıyım mı
  6. Mehmet_3117

Mavi Ekran Windows 10 Kurulumu Sırasında Mavi Ekran Sorunu

Kasa yeni herşeyi yapiyoz Windows kuruluma giriyoz %80 ne geliyoruz mavi ekran veriyor hata kodu yok
Geri