Arama sonuçları: *

1. bordofareli

Beyler ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu ?

beyler benim bilgisayar'da input lag ve gecikme var böyle klavyeden yazı yazarken bile zorlanıyorum. Acaba ben bu geçer diye amd 7500f + am5 anakart + ram aldım bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu acaba ? Çünkü sorun düzelmedi. Hazır sistem almaya karar verdim acaba bu ürünleri geri iade...
  2. bordofareli

Bilgisayara sürekli format atmak neye zarar verir ?

Arkadaşlar bilgisayara sürekli format atmaktan sayfalar böyle kasmaya başladı. Oyunlarda FPS düşmüyor fakat ben o ilk gün aldığım gibi PC yı kullanmak için ne yapmam lazım SSD yi değiştirip yenisini takmak çare olur mu bir sorum daha olacak ben PC de 10-12 saat oyun oynuyorum bı sure sonra 12...
  3. bordofareli

Age Of Empires 4 (Takılma sorunu.)

arkadaşlar yardım edin lütfen, sistem age of empires 4' te böyle takılıyo oynarken çağ atlarken karşı taraf benim pc kasıyo böyle fps düşmüyo ama araya kesik kesik donmalar takılmalar giriyo 12-15 saniyede bir, DDu kurmustum pc ye onun yüzündenmi böyle oldu birşeyleri yanlıs mı yaptım yoksa...
  4. bordofareli

DDU Ekran kartına Zarar verir mi ?

DDU programı ''Display Driver Uninstall'' yanlış bir şekilde kullanılırsa eğer Ekran kartına zarar verme ihtimali varmıdır ?
  5. bordofareli

Lol'de fps 120 lere düşüyo.

Arkadaşlar 15 bin tl lik ekran kartı var 2060 ama Lol'de fps 100 lere 120 lere düşüyo öyle olunca oynayamıyorum performans düşüyorum ister istemez sizce neyden kaynaklıdır ? Sistemim; Amd 3600 RTX 2060 650wat psu 16GB RAM, 512GB SSD Sanki yayındaymışım gibi 100 lere düşüyo arkadaşlar Ne...
  6. bordofareli

Bilgisayar Aşırı Rahatsız Ediyor.!

Arkadaşlar son yaklaşık 2-3 haftadır PC'de bir problem var mesela Buzdolabı gibi çalışıyor, bilgisayar başında fazla durduğumda kaşınmaya başlıyorum beni rahatsız ediyor uzun süreli kullandığımda mesela gece olduğunda atıyorum 8 saat kullandım yatmaya gittim vucudumda elektrik birikiyor...
  7. bordofareli

Oyunda' Delay var FPS' ile Alakalı değil (Düşüncelerinizi merak ediyorum.)

Merhaba Arkadaşlar, League of Legends'de aşırı gecikme delay sorunu yaşıyorum. Oyunu oynarken kusma hissiyatı oluşuyor başım dönüyor oyunda, ve bu gecikme yüzünden yapmak istediklerimi tam olarak yapamıyorum bunu size aktarmak istedim oyunda belki tecrübelerim sayesinde başarılı oluyorum fakat...
  8. bordofareli

Beyler PC Aşırı kasıyor LoL'de kasıyor her yerde kasıyo

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2-3 gün önce PC' ye yanlışlıkla virüs Exe dosyası indirdim onu pc ye kurdum ve, kurduktan sonra işlemci CPU %100 de çalışmaya başladı. Sonrasında görev yöneticisinden %100'de çalışan programı kapattım. Virüs programı indirdim virüslerin yarısını sildi yarısını silmedi...
  9. bordofareli

İşlemci Fanı Artık Cpu'yu soğutmuyor

Beyler biraz saçma olacak ama ben işlemcinin fan ayaklarını kırdım bi şekilde zorlayarak aslında farklı bi sökme çıkarma ve takma yöntemi varmış Araştırmadan hareket edince işlemci fanı şuan işlemcinin üstünde duruyor ama cpu sıcaklığı boştayken 40 derece görüyor. birde oyunda FPS drobu...
  10. bordofareli

Anakart işlemci değiştirdim bilgisayar açılmıyor!

Arkadaşlar merhaba, telefondan yazıyorum. Bugün anakart ile islemcimi değiştirdim herşeyi doğru yaptım hatta toplarken internetten yardım aldım bı hata olmasın diye fakat PC çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor sinyal yok deyip monitör kapanıyor acaba işlemciyi yanlış mı taktım şüphelenmeye...
Geri