Arama sonuçları: *

1. T

EXPO ayarını açtım sorun olur mu?

Biostan EXPO ayarını açtım sanırım sistemin aygıtlarını tam güçte çalışıtırıyormuş bunun bir zararı olur mu ? İyi bir soğutma gerekiyormuş felan dediler bu ayar için sıvı soğutmam var. Cyberpunkta ultra ayarlarda bu değerleri alıyorum iyi sanırım değil mi?
  2. T

Geforce experience kayıt sorunu

Geforce experience de kayıt alamıyorum başlattığım gibi kaydedildi yazıyor önceden alabiliyordum. Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok önceden baldur's gate de yoktu bazı forumları araştırdım oyunu kaldırmadığı için felan diyorlarda 170 fps alıyorum oyunda önceden kayıt alabiliyordum sorun...
  3. T

Ses ayarlarında geliştirmeler yok

Arkadaşlar ses ayarları kısmında ekolayzer ayarı olurdu onun sayesinde sesi arttırırdım ama şimdi yok güncellemelerin hepsini yaptım farklı ses sürücüleride denedim ama olmuyor ne yapmam gerek. Kullandığım hoparlör logitech z313
  4. T

Çözüldü✓ Bilgisayara bir zararı var mıdır?

Arkadaşlar aşağıda paylaştığım resim gibi kullanıyorum bilgisayarı parçalara herhangi bir zararı var mıdır acaba ömrünü azaltır mı parçaların böyle kullanmak, bilgisayarı bir yandan oyun oynuyorum bir yandan video izliyorum. Parçalar Rtx 4060ti 8gb 32 gb ram ryzen 7500f
  5. T

Çözüldü✓ Görüntüde bir bozukluk var

Arkadaşlar bu görüntünün sebebi nedir her şeyi yeni aldım monitor asus vg248
Geri