Arama sonuçları: *

1. araskaraors17

Microsoft store indirmem yarıda kalan oyunu silemiyorum

merhabalar dün akşam xbox pass ile microsoft stordan forza horizon 5 yüklemeye başladım ama daha demin yanlışlıkla microsoft store penceresini kapattım geri girdiğimde indirmeye devam edemedim fakat c diskine baktığımda 143gb yer kaplamış bir şekilde sanki oyun yüklenmiş gibiydi fakat oyundan...
  2. araskaraors17

bilgisayar ses seviyesi yükseltecek uygulama lazım önerileriniz nelerdir ?

bilgisayaar ses seviyesi kulaklığı taktığımda yeterli gelmiyor ana ses seviyesini yükseltecek uygulamalar varsa isimlerini söylermisiniz ?
  3. araskaraors17

Kulaklıktan Az Ses Geliyor

yeni bir hazır sistem aldım fakat kulaklığımdan az ses geliyor şuan evde deilim ses sürücüsünden kaynaklandığını düşünüyorum eve gidince ses sürücüsü yükleyeceğim bilgisayarda hiç bir sürücü indirili deil
  4. araskaraors17

bilgisayar kulaklıgından az ses geliyor

yeni bir hazır sistem aldım fakat kulaklığımdan az ses geliyor şuan evde deilim ses sürücüsünden kaynaklandığını düşünüyorum eve gidince ses sürücüsü yükleyeceğim bilgisayarda hiç bir sürücü indirili deil
  5. araskaraors17

!!!!!ACİL YARDIM!!!!!

harici harddiskimi bilgisayarıma bağladığım zaman wifi bağlantım kopuyor çözğmü nedir
  6. araskaraors17

HDD takınca wifi bağlantım kopuyor

harici harddiskimi bilgisayarıma bağladığım zaman wifi bağlantım kopuyor çözğmü nedir
  7. araskaraors17

harici disk sorunu acil yardım!!!!!!!

harici harddiskim disk yönetiminde gözüküyor fakat dosya>cihazlar ve sürücülerde gözükmüyor içine oyun kurmam gerekiyor acil yardım FOTOLAR AŞAGIDA
Geri